• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Onderdelen in Mercedes-Benz kwaliteit voor maximale veiligheid.

TruckParts.

TruckParts – onderdelen in Mercedes-Benz kwaliteit voor maximale veiligheid.
Transportprofessionals weten dat betrouwbaarheid van het allergrootste belang is. Om die reden hebben trucks geregeld onderhoud nodig en moeten slijtageonderdelen regelmatig worden vervangen. Dat geldt met name voor beproefde Mercedes-Benz trucks die al wat langer meedraaien. TruckParts biedt Mercedes-Benz kwaliteit tegen gunstigere voorwaarden. Deze voor beproefde Mercedes-Benz trucks ontwikkelde onderdelen zijn op basis van de strenge Mercedes-Benz standaarden getest en goedgekeurd.

Plan een werkplaats afspraak inOplossingen op Maat.

  • Geschikte en hoogwaardige onderdelen voor beproefde Mercedes-Benz Actros, Axor en Atego modellen
  • Gecontroleerde Mercedes-Benz kwaliteit tegen aantrekkelijke voorwaarden
  • Voldoen aan de Mercedes-Benz veiligheidsstandaarden die strenger zijn dan de wettelijke voorschriften
  • Optimale prijs-prestatieverhouding met twee jaar garantieBeproefde trucks hebben vaak al meerdere rondjes om de aarde afgelegd.

Hoe betrouwbaar uw Actros, Atego of Axor ook is, na enkele jaren gaat u zich steeds vaker afvragen of de kosten wel tegen de baten opwegen, met name als het om onderdelen gaat. TruckParts by Mercedes-Benz biedt onderdelen die voor beproefde Mercedes-Benz trucks zijn ontwikkeld en op basis van de strenge Mercedes-Benz standaarden zijn getest en goedgekeurd.

Met deze onderdelen bent u verzekerd van de vertrouwde Mercedes-Benz kwaliteit tegen de laagste prijs en met twaalf of zelfs 24 maanden garantie. Hoe dat mogelijk is? We maken gebruik van alternatieve materialen en kiezen voor compromissen op het gebied van comfort, bijvoorbeeld wat betreft de productie van trillingen en geluiden, maar nooit op het gebied van veiligheid.

Een aanbod van professionals voor professionals. De TruckParts-servicepakketten.

Draait uw Mercedes-Benz truck al wat langer mee? Met regelmatig onderhoud waarbij slijtageonderdelen en eventueel beschadigde onderdelen worden vervangen, zorgt u ervoor dat u, ondanks de leeftijd, nog vele duizenden kilometers op uw truck kunt blijven vertrouwen.

Met de TruckParts-servicepakketten profiteert u van de expertise en ervaring van onze Mercedes-Benz partners en van aantrekkelijke prijzen. Daarnaast kunt u rekenen op de gebruikelijke kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid dankzij de service binnen het uitgebreide netwerk van Mercedes-Benz werkplaatsen. Voor servicepakketten geldt een garantie van twee jaar.

 

Waar bent u naar op zoek?