• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Alleen het beste

Originele onderdelen

Gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid.
Mercedes-Benz originele onderdelen zijn speciaal ontwikkeld en getest. Ze zijn technisch uitermate modern en worden onderworpen aan een constante kwaliteitsborging.

Ze zijn absoluut betrouwbaar. Door de exacte pasvorm eenvoudig in te bouwen zonder nabewerkingen. Elk origineel onderdeel voldoet daarbij aan de Mercedes-Benz vereisten voor wat betreft veiligheid, rendement en milieuvriendelijkheid.

Plan een werkplaatsafspraak

 

Onderdeelmarkering en verpakking.

Alleen Mercedes-Benz originele onderdelen zijn voorzien van het gedeponeerde Daimler handelsmerk (beeld-/woordmerk) en het onderdeelnummer als eenduidig identificatiekenmerk.

Ook aan de hand van de verpakking kunt u Mercedes-Benz originele onderdelen herkennen: aan het aangebrachte onderdeelnummerlabel, aan het Daimler handelsmerk (beeld-/woordmerk) en aan de opschriften "Mercedes-Benz originele onderdelen geteste kwaliteit" en "Mercedes-Benz Genuine Parts Quality & Value". 

Uw voordeel

Voor Mercedes-Benz originele onderdelen geldt een wereldwijde garantie en de leverbaarheid is op de lange termijn gegarandeerd, ook tot na de standaardproductieperiode. De vervangingstijden zijn kort, ongeacht waar ter wereld u uw onderdelen nodig hebt. Achter deze kwaliteitsbelofte staan meer dan 100 jaar ervaring in de ontwikkeling van voertuigen en onderdelen.

  • Technisch altijd up-to-date.
  • Constante kwaliteitsborging door permanente materiaal- en functietests
  • Voldoen aan de fabrikantspecificaties voor wat betreft veiligheid, rendement en milieuvriendelijkheid
  • Speciaal afgestemd op voertuigspecifieke gebruiksdoelen
  • Het gehele productaanbod in één hand

Olie. Origineel. Speciaal. Optimaal.

Mercedes-Benz originele olie is het optimale smeermiddel voor een Mercedes-Benz motor, want precies daarvoor is deze ontwikkeld. Het voordeel: Bij de productie wordt de gedetailleerde kennis van de motorbouwers ook meegenomen. Het resultaat: een olie die 100% voldoet aan de vereisten van een Mercedes.

Zomertijd. Wintertijd. Altijd.
Bij verzengende hitte of extreme kou - Mercedes-Benz originele olie minimaliseert de frictie in de motor en maximaliseert de levensduur van uw motor. De olie behoudt de uitstekende viscositeit en smeereigenschappen zelfs bij zware thermische belasting of bij strenge vorst.

Ronduit goed

Profiteer van de bandenservice, die talloze Mercedes-Benz bedrijven aanbieden. Het assortiment omvat merkbanden voor alle toepassingen en inzetgebieden: van international transport tot bouwlocatie, distributie tot dieplader, van energiezuinige banden tot loopvlakvernieuwing. 

Door de deskundige montage van geschoolde medewerkers kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten.

Accessoires.

Geef uw voertuig de finishing touch. Met praktische en fascinerende oplossingen voor nog meer comfort, uiterlijk en veiligheid kunt u uw voertuig heel specifiek uitbreiden. Het aanbod aan Mercedes-Benz originele accessoires is zeer groot en biedt u veel ruimte voor uw wensen. 

Elke accessoire is rendabel en veilig in het gebruik, door Mercedes-Benz getest en goedgekeurd en biedt Mercedes-Benz kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Waar bent u naar op zoek?