• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Lager verbruik. Meer efficiëntie.

Mercedes Fleetboard

FleetBoard is een multifunctioneel boardcomputersysteem en hťt systeem op het gebied van truck-telematica.

Met de modernste hardware en software biedt Fleetboard een uitgebreid portfolio aan diensten en services op het gebied van:

  • Chaufeursmanagement
  • Voor betere communicatie en een zuinigere rijstijl. Zo kunt u het brandstof tot 15% reduceren. Beter anticiperen bij het rijden betekent ook minder ongevallen en minder boetes
  • Wagenparkmanagement
  • Voor een hogere beschikbaarheid van voertuigen. Bijvoorbeeld met onderhoudsplanning of een exacte ritregistratie
  • Transportmanagement
  • Voor een efficiŽnte transportplanning en afhandeling van opdrachten, met als uiteindelijk doel tevreden klanten en een duurzaam concurrentievoordeel

Stel een vraag

De unieke combinatie van voertuigposities, communicatie met de chauffeur, weergave van de resterende rijtijden, brandstofbesparingen en de integratie van dit alles in uw eigen IT-software, zorgen ervoor dat FleetBoard een onmisbaar wagenparkmanagementsysteem is. Een transparante-, gesloten omgeving, waarin zowel u als uw dealer samen kunnen werken aan optimalisatie en kostenbesparing.

FleetBoard is een onderdeel van het totaalpakket van Gomes, wat men in staat stelt het wagenpark te monitoren op gebruik en inzet en daarop te anticiperen. Tevens biedt FleetBoard inzicht in actuele onderhoudsintervallen ten einde geplande stilstand van de voertuigen, middels een proactieve ondersteuning vanuit de dealer. Gomes biedt begeleiding aan de planning, wagenparkbeheer en chauffeur. Daarmee helpen wij de rijstijlwaarderingen te verhogen, wat direct kan resulteren in een lager brandstofverbruik, lagere uitstoot, minder slijtage met lagere onderhoudskosten als gevolg. Uiteindelijk ook beter voor het milieu en de veiligheid.

Mercedes-Benz Truck app portaal

Uw digitale interface in de vrachtwagen. Met het Mercedes-Benz Truck app portaal heeft u de mogelijkheid om voertuigen uit te rusten met apps die uw gemak en efficiëntie vergroten. In het Mercedes-Benz Truck app portaal vindt u een selectie van verschillende oplossingen van eersteklas partners.

Zuinigheid is een kwestie van techniek. En techniek is een zaak van FleetBoard.

De nieuwe Actros voldoet aan alle voorwaarden voor een maximale rentabiliteit, waaronder de ingebouwde FleetBoard Hardware. FleetBoard helpt u met telematicasystemen bij uw fleetbeheer. Zodat u het rendement van uw wagenpark volledig onder controle hebt. Hierbij zijn FleetBoard TiiRec en FleetBoard DispoPilot het ideale duo voor uw succes!

de handige en informatieve ondersteuning voor job en vrije tijd!

De FleetBoard Driver app

De FleetBoard Driver app is speciaal afgestemd op de behoeften van vrachtwagenchauffeurs. Met de app hebben chauffeurs voor de eerste keer directe toegang tot hun gegevens voor de FleetBoard-services Timemanagement en Inzetanalyse.

Dit motiveert de chauffeurs en stimuleert bovendien hun eigen verantwoordelijkheid. Naast het overzicht van de actuele FleetBoard-gegevens, biedt de app verdere nuttige functies voor beroep, communicatie en vrije tijd. Dit maakt de FleetBoard Driver app tot een optimale ondersteuning in de cabine en na het werk. De Driver app wordt in 24 talen gratis aangeboden in de Apple App Store en Google Play Store:

   


Meer informatie of contact    

Liever telefonisch contact?  088 - 200 4422


 

Waar bent u naar op zoek?