Fleetboard


Lager verbruik. Meer efficiŽntie. FleetBoard. Over Fleetboard

FleetBoard is een multifunctioneel boardcomputersysteem en hťt systeem op het gebied van truck-telematica. Met de modernste hardware en software biedt Fleetboard een uitgebreid portfolio aan diensten en services op het gebied van:


  • Chaufeursmanagement
    Voor betere communicatie en een zuinigere rijstijl. Zo kunt u het brandstof tot 15% reduceren. Beter anticiperen bij het rijden betekent ook minder ongevallen en minder boetes. 
  • Wagenparkmanagement
    Voor een hogere beschikbaarheid van voertuigen. Bijvoorbeeld met onderhoudsplanning of een exacte ritregistratie.
  • Transportmanagement
    Voor een efficiŽnte transportplanning en afhandeling van opdrachten, met als uiteindelijk doel tevreden klanten en een duurzaam concurrentievoordeel.

 

De unieke combinatie van voertuigposities, communicatie met de chauffeur, weergave van de resterende rijtijden, brandstofbesparingen en de integratie van dit alles in uw eigen IT-software, zorgen ervoor dat FleetBoard een onmisbaar wagenparkmanagementsysteem is. Een transparante-, gesloten omgeving, waarin zowel u als uw dealer samen kunnen werken aan optimalisatie en kostenbesparing.

FleetBoard is een onderdeel van het totaalpakket van Gomes, wat men in staat stelt het wagenpark te monitoren op gebruik en inzet en daarop te anticiperen. Tevens biedt FleetBoard inzicht in actuele onderhoudsintervallen ten einde geplande stilstand van de voertuigen, middels een proactieve ondersteuning vanuit de dealer. Gomes biedt begeleiding aan de planning, wagenparkbeheer en chauffeur. Daarmee helpen wij de rijstijlwaarderingen te verhogen, wat direct kan resulteren in een lager brandstofverbruik, lagere uitstoot, minder slijtage met lagere onderhoudskosten als gevolg. Uiteindelijk ook beter voor het milieu en de veiligheid.


Mercedes-Benz Truck app portaal

Uw digitale interface in de vrachtwagen. Met het Mercedes-Benz Truck app portaal heeft u de mogelijkheid om voertuigen uit te rusten met apps die uw gemak en efficiŽntie vergroten. In het Mercedes-Benz Truck app portaal vindt u een selectie van verschillende oplossingen van eersteklas partners.

 

Zuinigheid is een kwestie van techniek. En techniek is een zaak van FleetBoard.

De nieuwe Actros voldoet aan alle voorwaarden voor een maximale rentabiliteit, waaronder de ingebouwde FleetBoard Hardware. FleetBoard helpt u met telematicasystemen bij uw fleetbeheer. Zodat u het rendement van uw wagenpark volledig onder controle hebt. Hierbij zijn FleetBoard TiiRec en FleetBoard DispoPilot het ideale duo voor uw succes!

 

FleetBoard TiiRec. Het hart van uw voertuigbeheer.

FleetBoard TiiRec is het eindapparaat voor de overdracht van technische gegevens voor elk voertuig met voertuiginterface. De geÔntegreerde gsm-/GPRS-modem en de gps-ontvanger maken communicatie via mobiele communicatienetwerken en de koppeling van alle voertuiginformatie met positioneringsgegevens, bv. voor voertuiglocalisering, mogelijk. De bestuurdersidentificatie vindt plaats via de ingeplugde FleetBoard bestuurderskaart of de DTCO-bestuurderskaart.

 

          

Contact

                

Uw contactpersoon


Dennis Bosschieter

Manager FleetBoard

Tel.: 06-22691866

E-mail: Dennis.bosschieter@gomes.nl

 

De FleetBoard Driver.app – de handige en informatieve ondersteuning voor job en vrije tijd!

De FleetBoard Driver.app is speciaal afgestemd op de behoeften van vrachtwagenchauffeurs. Met de app hebben chauffeurs voor de eerste keer directe toegang tot hun gegevens voor de FleetBoard-services Timemanagement en Inzetanalyse.


Dit motiveert de chauffeurs en stimuleert bovendien hun eigen verantwoordelijkheid. Naast het overzicht van de actuele FleetBoard-gegevens, biedt de app verdere nuttige functies voor beroep, communicatie en vrije tijd. Dit maakt de FleetBoard Driver.app tot een optimale ondersteuning in de cabine en na het werk. De Driver.app wordt in 24 talen aangeboden en is gratis als download verkrijgbaar in de Google Play Store in EU 29.

 

De DispoPilot is de flexibele hardware voor het transportbeheer

De DispoPilot is in twee varianten beschikbaar

 

DispoPilot.mobile

Insteken en beginnen. De DispoPilot.mobile is in het voertuig nodig om van de diensten voor transportbeheer gebruik te maken. Het toestel met aanraakkleurenscherm kan uit de inbouwhouder worden genomen en beschikt over een barcodescanner voor vrachtstukken. Andere kenmerken zijn digitale onderschriften en de rechtstreekse communicatie met de bestuurder via opdrachtformulier en vrije-tekstberichten. Als optie kunnen vrachtwagenfuncties in het navigatiesysteem worden geÔntegreerd. Het navigatiesysteem beschikt ook over functies zoals een rijstrookassistent en een systeem dat bij de routeplanning rekening houdt met transport van gevaarlijke stoffen.

DispoPilot.guide

De variant als ingebouwd systeem en met groot display. Het eindapparaat voor de cabine beschikt over een 7“ (17,8 cm)-display en maakt voordelig instappen in de wereld van het professionele transportbeheer mogelijk.


FleetBoard TiiRec en DispoPilot worden via Remote-Update onderhouden.                         


 

Interesse?
Mocht u interesse hebben en wilt u graag een vrijblijvend advies of een offerte op maat? Middels dit formulier kunt u uw gegevens achterlaten en bellen wij u terug.

 

 


Persoonsgegevens


 
 
 


Met welke vestiging wenst u contact?


 
  

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart