Ontdek nu alle Mercedes-Benz  truck modellen!

 

Mercedes-Benz biedt een breed scala aan trucks voor al uw toepassingen binnen het internationale transport, distributie- en bouwverkeer en voor speciale toepassingsgebieden. Onze trucks zijn uitgerust met de nieuwste technologie en zijn toonaangevend op het gebied van gebruikskosten, veiligheid, comfort, luxe en binnenruimte.


Modellen

De Actros

Het begin van een nieuwe dimensie. Wie vooruit wilt, heeft voertuigen nodig die in elk opzicht aan deze eis voldoen.

Lees meer

De Atego

De nieuwe norm in het het distributietransport. Met nieuwe motoren, talrijke technische maatregelen en uitrustingen brengt de Atego meer!

Lees meer

De Antos

Een nieuwe truckklasse voor een nieuwe tijd. De nieuwe Antos, een mijlpaal en tegelijkertijd de maatstaf voor de toekomst.

Lees meer

De Econic

Innovatief laag voertuig voor het distributietransport. De Mercedes-Benz Econic is optimaal voorbereid op de uitdagingen in het..

Lees meer

De Arocs

De nieuwe kracht in de bouw. De Arocs verenigt kracht, robuustheid en efficiëntie op unieke wijze.

Lees meer

De Actros SLT

De nieuwe dimensie in zwaar transport. Met de nieuwe Actros, tot 250 ton, komt er een trekker op de weg die geschikt is voor het transporteren..

Lees meer

Op- en ombouw 

Mercedes-Benz – een sterke partner voor opbouw en ombouw
Voor alle mogelijke speciale wensen van de klanten en speciale opbouwsystemen biedt Mercedes-Benz individuele oplossingen voor uw specifieke toepassing aan.


Meer informatie


 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart