De perfecte service


U wilt de beste truck én de beste service. Om dat te bereiken doen wij u 6 beloften:


1. Altijd direct geholpen


Bij Mercedes-Benz staan wij altijd klaar om u te helpen. Wij zijn helder over wat u van ons mag verwachten en wat we voor u kunnen doen in een bepaalde tijd. 

 2. Snel weer op weg


Stilstand kost geld en de marges in de transportwereld zijn al zo krap. Daarom doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. 

3. Meedenken is vooruit denken


Wij maken optimaal gebruik van Fleetboard om brandstofgebruik en onderhoudskosten te beperken en om voortijdig te signaleren wanneer er onderhoud nodig is. Wij denken dus niet met u mee, maar zien voor u uit. 

4. Vakwerk door vakmensen


Bij Mercedes-Benz werken uitsluitend vakmensen. Zij zijn allemaal volledige gecertificeerd en volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En ook onze werkplaatsen, apparatuur, gereedschappen en onderdelen voldoen aan de kwaliteitseisen van Mercedes-Benz.

5. Gegarandeerd goed


Niks vervelender dan terug te moeten voor dezelfde reparatie, of een offerte waar de helft niet in zit. Daarom nemen wij geen genoegen met half werk. Wat wij doen, doen we goed. 

6. Helder over kosten


U wilt niet onnodig kosten maken voor uw truck en er zeker niet door verrast worden. Wij doen er daarom alles aan om de kosten laag te houden en zijn vooraf altijd helder over de verwachtte kosten.


Maak direct online een werkplaatsafspraak

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart