• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  •  

GomesTrucks vergoot verzorgingsgebied in regio Utrecht en Almere

GomesTrucks heeft sinds 1 januari 2024 het verzorgingsgebied voor sales en aftersales flink uitgebreid naar de regio Utrecht en Almere. De Noord-Hollandse truckdealer kiest ervoor om dichter op de regio’s te zitten waar belangrijke vervoersstromen plaatsvinden. Hiermee wil GomesTrucks de service en dienstverlening voor transporteurs verder optimaliseren. 

Logische groei

Twee jaar geleden opende GomesTrucks al een servicelocatie aan bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht. Vanaf deze vestiging verzorgt de truckdealer sindsdien reparatie, onderhoud, keuringen, schadeherstel en onderdelenleveringen voor zowel rijdend als getrokken materieel. Flip Janssen, directeur Trucks: “We zien een groeiende behoefte aan totaaloplossingen voor sales en aftersales bij onze klanten. Met de uitbreiding van ons verzorgingsgebied maken we dat ook buiten Noord-Holland mogelijk. Utrecht en Almere liggen centraal en veel van onze bestaande klanten hebben er distributiecentra, standplaatsen en truckdepots. Daardoor kunnen we nog sneller inspelen op behoeften. Maar ook voor vervoerders die ons nog niet kennen, is het prettig om te kunnen leunen op en professionele partner die het klappen van de zweep in de transportmarkt kent. We zien deze uitbreiding als een mooie kans, maar tegelijkertijd ook als een verantwoordelijkheid die we serieus nemen.”

Succesvol team

GomesTrucks heeft naar aanleiding van het vergroten van het verzorgingsgebied kritisch naar de eigen organisatie gekeken. Dat leidde er onder meer toe dat Edwin Breeman als ervaren truckman vanaf nu de rol van CSP Manager Trucks op zich neemt. Remco van Laar is geen onbekende binnen de Mercedes-Benz truckwereld, maar nieuw voor GomesTrucks. Als Directeur Sales Trucks geeft hij met zijn kennis en ervaring nieuw elan aan de truckorganisatie. 


 

Waar bent u naar op zoek?