Mercedes-Maybach S-Klasse 


Het interieur voldoet aan de hoogste eisen. Die van u.

Voor het interieur van de Mercedes-Maybach S-Klasse zijn exclusieve ledersoorten in negen kleuren beschikbaar, alsmede nieuwe sierdelen en contrastsiernaden, waarvan de combinatie wellicht uniek is. Namelijk degene die u hebt gekozen.


Een unieke combinatie van twee carrosseriekleuren.

De legendarische uitvoering in twee carrosseriekleuren vormt de absolute bekroning van luxe. Bij de Mercedes-Maybach S-Klasse kan daarvoor uit negen kleurencombinaties worden gekozen.


Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en verwelkomen u graag in één van onze showrooms voor een proefrit in de Mercedes-Maybach S-Klasse. Daarnaast kunt u ook direct online een brochure/ offerte aanvragen of een proefrit inplannen.


U rijdt de Mercedes-Maybach S-Klasse vanaf € 198.035,- incl. kosten rijklaarmaken.


Wij adviseren u graagMercedes-Benz Intelligent Drive

Stimulerend comfort en exemplarische veiligheid.

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw Mercedes-Maybach S-Klasse Limousine zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, minder wordt belast. Met Mercedes-Benz Intelligent Drive is elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig, maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.


Vraag een proefrit aan
 

 Waarom Gomes?

  • Officieel Mercedes-Benz dealer voor heel Noord-Holland
  • Al ruim 85 jaar ervaring
  • One-Stop-Shopping
  • Betrouwbare partner voor sales en after sales
  • Vakkundig en gediplomeerd personeel
  • Hoge klantentevredenheid
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart