• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz

De C-Klasse Estate

U rijdt de C-Klasse Limousine vanaf € 44.445,- inclusief rijklaarmaakkosten.

De C-Klasse Estate. Never stop improving. De nieuwe C-Klasse Estate koppelt een markant, dynamisch design aan een premium uitrusting met uitmuntende variabiliteit en een hoge gebruikswaarde. Onbeperkt rijplezier. Met de facelift wordt de viercilinder dieselmotor geïntroduceerd in de C-Klasse: deze biedt meer vermogen, verbruikt minder brandstof en kon ook worden verbeterd qua geluids- en trillingseigenschappen.

Nog zuiniger is de viercilinder benzinemotor, die in het geval van de C 200 is uitgerust met RSG (riemaangedreven startmotor) en een 48V-boordnet. De ideale aanvulling op de motoren is de 9G-TRONIC, die op veel modellen standaard is en als optie leverbaar is voor alle andere varianten.

Plan een proefrit inVraag informatie aanBekijk onze voorraad

Rijassistentie en veiligheid

Rijassistentiepakket plus - Zodat u veilig aankomt.

Het rijassistentiepakket maakt van uw auto een partner die met u meedenkt, dankzij een bundel veiligheids- en assistentiesystemen. Deze bewaken de directe omgeving van de auto, kunnen gevaar waarnemen, en vervolgens in noodgevallen waarschuwen en autonoom afremmen. Ook tijdens het rijden op langdurige, monotone trajecten of in files wordt de nodige ondersteuning geboden.

PRE-SAFE®-systeem

Het PRE-SAFE®-systeem maakt gebruik van de tijd die resteert voordat een mogelijk ongeval plaatsvindt. Door het uitvoeren van een aantal beschermingsmaatregelen kan het risico op letsel worden verminderd. Het innovatieve PRE-SAFE® Sound produceert een ruis in de luidsprekers van het audiosysteem en beschermt daarmee uw gehoor tegen mogelijk schadelijke geluiden van een ongeval.

Kies

Veel mogelijkheden

Kies uit verschillende motorvarianten: C 180, C 200, C 220, C 300, C 300 e, C 400, C 43 AMG en C 63 AMG. 

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren, handgeschakeld of automaat. Tevens is hij leverbaar als Plug-in-Hybride met een zeer lage uitstoot. Ook zijn de bekende 4MATIC varianten beschikbaar.

 Icoon

 Uniek comfort

  Onbeperkt rijplezier

  Mercedes me connect

Eenvoudig omschakelen: van ontspannen naar ambitieus.

Rijeigenschappen.

DYNAMIC BODY CONTROL

Eén onderstel, drie instellingen. Met DYNAMIC BODY CONTROL kunt u zelf kiezen tussen maximale wendbaarheid of hoog dempingscomfort, perfect aangepast aan de route of uw persoonlijke rijstijl. Het verlaagde onderstel en SPORT DIRECT STEERING zorgen voor uitstekende voorwaarden voor een uiterst dynamische rijstijl.

AIR BODY CONTROL

Het AIR BODY CONTROL-onderstel zorgt met een traploze dempingsregeling voor elk afzonderlijk wiel voor een uiterst zachte afrolverhouding. U rijdt in alle comfort en uw rug wordt minder belast, zodat u ontspannen op uw eindbestemming aankomt. Ook past het onderstel zich automatisch aan het gewicht van de vervoerde lading aan.

Bent u klaar voor de C-Klasse Estate?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.

Zoek in onze voorraad

 
 

Waar bent u naar op zoek?