• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz

De C-Klasse Limousine

De C-Klasse Cabriolet

 Bekijk dit model Bekijk dit model
  •  
  •  
  •  
  •  

De C-Klasse Limousine

 

De C-Klasse Estate

 

De C-Klasse Coupé

 

De C-Klasse Cabriolet

 

U rijdt de C-Klasse Limousine vanaf € 42.690,- inclusief rijklaarmaakkosten.

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw Mercedes-Benz C-Klasse zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, wordt ontlast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.

Plan een proefrit inVraag informatie aanBekijk onze voorraad
Rijassistentie en veiligheid

Rijassistentiepakket plus - Zodat u veilig aankomt.

Het rijassistentiepakket maakt van uw auto een partner die met u meedenkt, dankzij een bundel veiligheids- en assistentiesystemen. Deze bewaken de directe omgeving van de auto, kunnen gevaar waarnemen, en vervolgens in noodgevallen waarschuwen en autonoom afremmen. Ook tijdens het rijden op langdurige, monotone trajecten of in files wordt de nodige ondersteuning geboden.

PRE-SAFE®-systeem

Het PRE-SAFE®-systeem maakt gebruik van de tijd die resteert voordat een mogelijk ongeval plaatsvindt. Door het uitvoeren van een aantal beschermingsmaatregelen kan het risico op letsel worden verminderd. Het innovatieve PRE-SAFE® Sound produceert een ruis in de luidsprekers van het audiosysteem en beschermt daarmee uw gehoor tegen mogelijk schadelijke geluiden van een ongeval.

 


Kies

Veel mogelijkheden

Kies uit verschillende motorvarianten: C 180, C 200, C 220, C 300, C 300 e, C 400, C 43 AMG en C 63 AMG. 

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren, handgeschakeld of automaat. Tevens is hij leverbaar als Plug-in-Hybride met een zeer lage uitstoot. Ook zijn de bekende 4MATIC varianten beschikbaar.

 Icoon

 Uniek comfort

  Onbeperkt rijplezier

  Mercedes me connect

Eenvoudig omschakelen: van ontspannen naar ambitieus.

Rijeigenschappen.

DYNAMIC BODY CONTROL

Eén onderstel, drie instellingen. Met DYNAMIC BODY CONTROL kunt u zelf kiezen tussen maximale wendbaarheid of hoog dempingscomfort, perfect aangepast aan de route of uw persoonlijke rijstijl. Het verlaagde onderstel en SPORT DIRECT STEERING zorgen voor uitstekende voorwaarden voor een uiterst dynamische rijstijl.

AIR BODY CONTROL

Het AIR BODY CONTROL-onderstel zorgt met een traploze dempingsregeling voor elk afzonderlijk wiel voor een uiterst zachte afrolverhouding. U rijdt in alle comfort en uw rug wordt minder belast, zodat u ontspannen op uw eindbestemming aankomt. Ook past het onderstel zich automatisch aan het gewicht van de vervoerde lading aan.

Bent u klaar voor de C-Klasse Limousine?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.

Zoek in onze voorraad

 
 

Waar bent u naar op zoek?