• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz

De GLB

  •  

De GLB

 

U rijdt de GLB vanaf € 52.677,- inclusief rijklaarmaakkosten.

De GLB is de eerste in zijn soort waarin de royale ruimte op een dusdanige manier volledig nieuw is vormgegeven zodat u er op elk willekeurig moment mee kunt doen waar u zin in hebt.

De GLB is optioneel leverbaar met de permanente vierwielaandrijving 4MATIC met volledig variabele koppelverdeling. Onder normale rijomstandigheden zorgt het rijprogramma ‘ECO/Comfort’ voor een 80:20-verdeling (vooras:achteras), in ‘Sport’ voor 70:30. In de offroad-modus doet de 4x4-koppeling dienst als sperdifferentieel tussen de assen met een basisverdeling van 50:50.

Plan een proefrit in

Direct een afspraak in de showroom maken

Bekijk onze voorraad
Comfort. Maar dan wel heel veel meer.

Maak het u gemakkelijk. Omdat de tweede rij zitplaatsen in lengterichting kan worden verschoven wanneer dat nodig is, sluit het interieur perfect op uw levensstijl aan. Met de als optie leverbare derde rij zitplaatsen (geschikt voor een maximale lichaamslengte van 1,68 meter) kunnen er maximaal zeven inzittenden in de GLB worden vervoerd. Dankzij de stoelverwarming/-ventilatie heerst er altijd een weldadig klimaat aan boord.

Kies

Veel mogelijkheden

Kies uit verschillende motorvarianten: GLB 180, GLB 200, GLB 220, GLB 250 en GLB 35 AMG.

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren, handgeschakeld of automaat. Maar ook als 4MATIC uitvoering.

 SUV

 Maximaal 7 zitplaatsen

  MBUX

Intelligent ruimteconcept

Het bagageruimtevolume heeft met 570 tot 1.805 liter (gegevens voor de vijfzitter) de kwaliteiten van een Estate. Optioneel kan de tweede zitrij in lengterichting worden verschoven en zijn de rugleuningen standaard in hoek verstelbaar. Hierdoor kan de bagageruimte met 190 liter worden vergroot en veelzijdig worden gebruikt.


Plaats voor maximaal zeven personen
Het aantal zitplaatsen en het bagageruimtevolume van uw auto zijn net zo variabel als uw leven gevarieerd is. U kunt de stoelen op de derde zitrij vanuit de bagageruimte bedienen: via twee gemakkelijk toegankelijke lussen kunt u de stoelen onafhankelijk van elkaar inklappen en weer omhoog trekken. Het EASY ENTRY-systeem vergemakkelijkt het instappen, zodat passagiers comfortabel op de derde zitrij kunnen plaatsnemen.

Bent u klaar voor de GLB?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.


Zoek in onze voorraad

 
 

Waar bent u naar op zoek?