• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Mercedes-Benz

De nieuwe GLB

Gomes Noord-Holland

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 Schrijf u in voor de nieuwsbrief Schrijf u in voor de nieuwsbrief
  •  
  •  

De nieuwe GLB

 

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 

De nieuwe GLB

Met zijn pure lijnen en krachtige proporties onderscheidt de nieuwe GLB zich duidelijk van andere SUV’s. In het ruime, flexibele en elegant vormgegeven interieur vinden tot zeven personen gemakkelijk plaats. En de vele geavanceerde technologieën en assistentiesystemen laten zowel bestuurder als passagiers nog meer genieten van elke rit. Laat u verleiden door de onbegrensde mogelijkheden van de nieuwe GLB. 

Meer informatie


Communiceer met uw GLB

De auto is uitgerust met het allernieuwste MBUX-multimediasysteem en leert intuïtief uw voorkeuren op het gebied van infotainment, comfort en voertuiginstellingen. Bedien het systeem met het touchscreen, gebaren of uw stem. Dankzij de augmented reality van MBUX bereikt u uw bestemming met het grootste gemak.

 SUV

 Maximaal 7 zitplaatsen

  MBUX

Klaar voor al uw plannen

De GLB past zich aan uw wensen aan, met een tweede zitrij die gemakkelijk in verschillende delen kan worden verschoven of neergeklapt. Passagiers, bagage of beide? In een handomdraai creëert u het ideale interieur. Ook een derde zitrij behoort tot de mogelijkheden.

Een hemels gevoel

Open of dicht, het optionele en elektrische panoramadak zorgt voor heel wat extra licht in het interieur, voor een gevoel van totale vrijheid. Een plotselinge regenbui? Geen zorgen, het dak sluit automatisch.

 

Waar bent u naar op zoek?