• Personenwagens
 • Bedrijfswagens
 • Trucks

Mercedes-Benz

De EQC

Gomes Noord-Holland

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 Schrijf u in voor de nieuwsbrief Schrijf u in voor de nieuwsbrief
 •  
 •  

De EQC

 

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 

De EQC van Mercedes-EQ

De EQC van Mercedes-EQ is ronduit adembenemend. De schoonheid, rust en moderniteit die een elektrische aandrijving met zich meebrengt, is niet te overzien. Daarvoor zorgen de - voor Mercedes-Benz typerende - duidelijke vormgeving, de bescheiden belijning en innovatieve vormgevingsdetails. 

De toekomst wordt bepaald door elektrische aandrijving en menselijke intuïtie. Ontdek een volledig nieuwe manier van bedienen die intelligent, zelflerend en aanraakgevoelig is als nooit tevoren.

Plan een proefrit in

Direct een afspraak in de showroom maken

Bekijk onze voorraad
 • Actieradius tot 417 kilometer (WLTP) van puur elektrisch rijden*
 • Oplaadtijd van 40 minuten bij sneloplaadpunten*
 • 408 pk vermogen
 • 0 gram CO2-emissie (gecombineerd)


*Minimale oplaadtijd (van 10% naar 80%) bij een publiek DC oplaadpunt met een vermogen van 110 kW. De waarden hebben betrekking op een nieuwe accu bij een omgevings- en starttemperatuur van 23 °C zonder ingeschakelde extra nevenverbruikers, zoals stoelverwarming, displays en airconditioning. **De actie omvat de levering van een EVBox laadstation 22kW, 3G/wifi met vaste laadkabel (6m), een kabelhouder en een standaard muurinstallatie met maximaal 15m bekabeling en twee muur- of vloerdoorboringen, waarbij geen graafwerkzaamheden nodig zijn.


Gegarandeerd 200.000 km groen laden

Met Green Charging garandeert Mercedes-Benz dat uw auto gedurende 200.000 km uitsluitend gevoed wordt met échte groene stroom, ongeacht hoe en waar u laadt.  

Lees meer informatie

Full Electric.

Ontdek de vele mogelijkheden van volledig elektrisch rijden.

De extreem krachtige hoogspanningsaccu vormt het hart van de nieuwe Mercedes-Benz EQC en slaat de energie op voor twee elektrische aandrijvingen aan de voor- en achteras. Om aan de hoge veiligheidseisen van Mercedes-Benz te voldoen, is de accu in de carrosseriebodem ondergebracht. Hierdoor wordt bovendien het zwaartepunt lager, wat voor een stabiel en dynamisch rijgevoel zorgt.

Om ervoor te zorgen dat u in alle rust kunt genieten van puur elektrisch rijden in de nieuwe Mercedes-Benz EQC, is er het zogenoemde accucertificaat. Dit certificaat garandeert een probleemloos werkende accu en dekt ook een significant capaciteitsverlies van de accu af. Het accucertificaat is acht jaar geldig of tot een kilometrage van 160.000 kilometer(2).

 Volledig elektrisch

 0 gram CO2-emissie

 417 kilometer (WLTP)

 408 pk vermogen

Rijbeleving en duurzaam!

De rijassistentiesystemen van de nieuwste generatie zorgen ook in de EQC voor een uiterst ontspannen en veilige rijbeleving. In noodgevallen kunnen deze automatisch reageren en zodoende de bestuurder duidelijk ontlasten.

Geselecteerde highlights:

 • Rijassistentiepakket
 • Parkeerpakket met 360°-camera
 • MULTIBEAM LED

De nieuwe EQC is kenmerkend voor een moderne en verantwoordelijke levensstijl. De stille en lokaal emissievrije aandrijving is ook een weldaad voor de omgeving. Bovendien zijn voor het vervaardigen van bijna 100 onderdelen duurzame grondstoffen gebruikt.

99 onderdelen zijn 100 % duurzaam geproduceerd.
De speciaal voor de nieuwe EQC ontwikkelde stoelbekleding 'Sunnyvale' bestaat bijvoorbeeld uit gerecycled kunststof. Voor het vervaardigen van de EQC zijn bovendien veel duurzame grondstoffen als hennep, kenaf, wol, katoen, papier en natuurlijk rubber gebruikt. Alle kleine beetjes helpen tenslotte.

Bent u klaar voor de EQC?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.


 • Wat zijn de prijzen van de EQC?

  Kijk voor de actuele prijslijst op de website van Mercedes-Benz >>prijslijst 

 • Wat zijn de prijzen van de EQC?

  Kijk voor de actuele prijslijst op de website van Mercedes-Benz >>prijslijst 

 

Waar bent u naar op zoek?