• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Mercedes-Benz

De E-Klasse Coupé

Gomes Noord-Holland

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 Schrijf u in voor de nieuwsbrief Schrijf u in voor de nieuwsbrief
  •  
  •  

De E-Klasse Coupé

 

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 

De E-Klasse Coupé is leverbaar vanaf € 65.752,- incl. afleverkosten.

Van de langgerekte motorkap en de krachtig ogende powerdomes tot de nieuwe moderne velgen - het design van de nieuwe E-Klasse Coupé is een duidelijk statement voor meer dynamiek. Een verder highlight vormt de sprekende voorzijde met opvallende grille en de volledig nieuw vormgegeven led-koplampen.

Zwierige uitrustingslijnen, sportieve stoelen en hoogwaardige materialen benadrukken het sportieve, stijlvolle karakter van de nieuwe E-Klasse Coupé. Het sportief ogende interieur kenmerkt zich door een hoogwaardige uitstraling en vloeiende vormen. Daarmee wordt een nieuwe interpretatie van modern luxury gerealiseerd.

Plan een proefrit in

Direct een afspraak in de showroom maken

Bekijk onze voorraad

Kies

Veel mogelijkheden

Kies uit verschillende motorvarianten: E 200, E 220, E 300, E 400, E 450, E 53 AMG

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren, handgeschakeld of automaat. Ook zijn de bekende 4MATIC varianten beschikbaar en kunt u kiezen voor de zeer sportieve AMG motor.

 MBUX

 Actieve DISTRONIC

  Onbeperkt rijplezier

  Veel luxe en zitcomfort

Sportief van buiten. Wellness van binnen.

Comfortabel op uw bestemming aankomen. De ENERGIZING-pakketten bieden heel veel mogelijkheden om te ontspannen, bijvoorbeeld met muziek en geluid, sfeerverlichting en massagestoelen. Alle functies zijn gebundeld tot pakketten en kunnen individueel en afgestemd op uw stemming worden opgeroepen. Elk programma draagt bij aan uw welbehagen en zorgt ervoor dat stress vermindert.

U bepaalt zelf met slechts één vingertop hoe sportief de nieuwe E-Klasse Coupé is. DYNAMIC SELECT regelt het rijgedrag van de nieuwe E-Klasse Coupé. Er kan worden gekozen uit comfortabel, sportief, bijzonder sportief, efficiënt of individueel.

Bent u klaar voor de E-Klasse Coupé?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.

 

Waar bent u naar op zoek?