• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Mercedes-Benz

De C-Klasse Coupé

Gomes Noord-Holland

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 Schrijf u in voor de nieuwsbrief Schrijf u in voor de nieuwsbrief
  •  
  •  

De C-Klasse Coupé

 

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 

C-Klasse Coupé van Mercedes-Benz

De nieuwe C-Klasse Coupé bij Gomes. Met een onweerstaanbaar uiterlijk verovert de C-Klasse Coupé moeiteloos het straatbeeld en staat altijd in het middelpunt. Bent u op zoek naar vrijheid en ongebondenheid?

Dan bent u ongetwijfeld direct gecharmeerd van het optionele panoramadak dat, dankzij het grote oppervlak, meer zicht naar boven biedt en voor een onvervalst open-air gevoel in het interieur zorgt. Voor individuele wensen voor een interieur op maat is overigens alle ruimte bij de C-Klasse Coupé. Met onze optionele uitrustingspakketten kunnen we aan vrijwel elke wens voldoen.


Plan een proefrit in

Direct een afspraak in de showroom maken

Bekijk onze voorraad
Rijassistentie en veiligheid

Rijassistentiepakket plus - Zodat u veilig aankomt.

Het rijassistentiepakket maakt van uw auto een partner die met u meedenkt, dankzij een bundel veiligheids- en assistentiesystemen. Deze bewaken de directe omgeving van de auto, kunnen gevaar waarnemen, en vervolgens in noodgevallen waarschuwen en autonoom afremmen. Ook tijdens het rijden op langdurige, monotone trajecten of in files wordt de nodige ondersteuning geboden.

PRE-SAFE®-systeem

Het PRE-SAFE®-systeem maakt gebruik van de tijd die resteert voordat een mogelijk ongeval plaatsvindt. Door het uitvoeren van een aantal beschermingsmaatregelen kan het risico op letsel worden verminderd. Het innovatieve PRE-SAFE® Sound produceert een ruis in de luidsprekers van het audiosysteem en beschermt daarmee uw gehoor tegen mogelijk schadelijke geluiden van een ongeval.


De vele mogelijkheden van de C-Klasse Coupé

Kies uit verschillende motorvarianten: C 180, C 200, C 220, C 300, C 400, C 43 AMG en C 63 AMG. 

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren, handgeschakeld of automaat. Ook zijn de bekende 4MATIC varianten beschikbaar.

 Sportief

 Uniek comfort

  Onbeperkt rijplezier

  Mercedes me connect

Eenvoudig omschakelen: van ontspannen naar ambitieus.

Rijeigenschappen van de C-Klasse Coupé

DYNAMIC BODY CONTROL

Eén onderstel, drie instellingen. Met DYNAMIC BODY CONTROL kunt u zelf kiezen tussen maximale wendbaarheid of hoog dempingscomfort, perfect aangepast aan de route of uw persoonlijke rijstijl. Het verlaagde onderstel en SPORT DIRECT STEERING zorgen voor uitstekende voorwaarden voor een uiterst dynamische rijstijl.

AIR BODY CONTROL

Het AIR BODY CONTROL-onderstel zorgt met een traploze dempingsregeling voor elk afzonderlijk wiel voor een uiterst zachte afrolverhouding. U rijdt in alle comfort en uw rug wordt minder belast, zodat u ontspannen op uw eindbestemming aankomt. Ook past het onderstel zich automatisch aan het gewicht van de vervoerde lading aan.

Bent u klaar voor de C-Klasse Coupé?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.


  • Wat is de prijs van de C-Klasse Coupé?

    Bekijk de prijslijst op de website van Mercedes-Benz >>prijslijst 

  • Wat is de prijs van de C-Klasse Coupé?

    Bekijk de prijslijst op de website van Mercedes-Benz >>prijslijst 

 

Waar bent u naar op zoek?