GomesLease - alles onder één dak!

GomesLease is onderdeel van Gomes Noord-Holland B.V. Steeds meer personen en bedrijven vragen om transparantie en flexibiliteit. Gomes biedt deze modules voor haar relatie middels Netto Operationele Lease en Operationele Service Lease. In beide gevallen bent u flexibel in de periode waarin u het voertuig wilt leasen.

U kunt al gebruik maken van een Mercedes-Benz personen- of bestelwagen vanaf een inzet van 12 maanden. Ook is het in bepaalde gevallen mogelijk om een looptijd korter dan 12 maanden af te sluiten. Transparantie is in de huidige economische tijd essentieel voor uw bedrijfsvoering. Met een Operationele Service Lease weet u vooraf wat uw autokosten per maand zijn. Naast reparatie en onderhoud, kunt u ook de componenten verzekering, zomer- en winterbanden, wegenbelasting en vervangend vervoer kiezen.

Bij een Netto Operationele Lease betaalt u alleen voor het gebruik van het voertuig. Reparatie en onderhoud, verzekering en andere service componenten zijn voor rekening van de gebruiker.

Voor bedrijven geldt dat de investering van het voertuig niet op de balans wordt geactiveerd. Dit heeft een gunstig effect op uw solvabiliteitspositie. Dit kan belangrijk zijn als u moet investeren in andere bedrijfsobjecten of goederen.


l


                                                                                                   


 
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart