• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Mercedes-Benz

De CLA Shooting Brake

Gomes Noord-Holland

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 Schrijf u in voor de nieuwsbrief Schrijf u in voor de nieuwsbrief
  •  
  •  

De CLA Shooting Brake

 

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 

De CLA Shooting Brake van Mercedes-Benz

Aantrekkelijk, intelligent – en tegelijkertijd praktisch: de Mercedes-Benz CLA is ook leverbaar als Shooting Brake. Net als de vierdeurs CLA Coupé geeft de Shooting Brake zijn eigen draai aan de designfilosofie van sensuele puurheid en verandert het interieur in een cool vormgegeven user interface voor intelligente digitale technologie. Van het markante ‘shark nose’ front via de strakke flanken met geaccentueerde oppervlakken tot de atletische achterzijde straalt het design elegante esthetiek uit.

De achterzijde vormt bij de CLA Shooting Brake een belangrijke toevoeging op het gebied van functionaliteit. Het is een even fraai gestileerde auto als de CLA Coupé, maar wel met meer ruimte voor spontaniteit, of het nu om een lange shoppingdag gaat of om sport- en outdooractiviteiten die ruimte vereisen.

Plan een proefrit in

Direct een afspraak in de showroom maken

Bekijk onze voorraadKies

Veel mogelijkheden

Kies uit verschillende motorvarianten: CLA 180, CLA 200, CLA 220, CLA 250, CLA 35 AMG en 45 AMG.

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren, handgeschakeld of automaat. Ook is deze Shooting Brake leverbaar als 4MATIC uitvoering.

 Unieke uitstraling

  Shooting Brake

  MBUX

 Individueel

Onderstel: uitzonderlijk wendbaar en toch comfortabel

Het onderstel van de CLA maakt de sportiviteit die zijn uiterlijk belooft waar. Heel belangrijk daarin zijn de grotere spoorbreedte (plus 63 mm voor en plus 55 mm achter in vergelijking met zijn voorganger) en het lage zwaartepunt van de auto. De CLA is voorzien van een stille en trillingvrije multilink achteras, standaard DIRECT STEERING en hydraulische motorsteunen. 

Een stabilisatiestang met een grotere diameter vermindert het rollen van de carrosserie. Optioneel is de actieve, verstelbare demping leverbaar, waarmee de bestuurder kan kiezen tussen comfort of een meer sportieve instelling.

Bent u klaar voor de CLA Shooting Brake?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.


  • Wat kost de CLA Shooting Brake van Mercedes-Benz?

    Bekijk de actuele prijzen op de website van Mercedes-Benz.  >>prijslijst

  • Wat kost de CLA Shooting Brake van Mercedes-Benz?

    Bekijk de actuele prijzen op de website van Mercedes-Benz.  >>prijslijst

 

Waar bent u naar op zoek?