• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Truck Service Simons officieel Mercedes-Benz aftersales dealer voor bestelwagens

  •  

Truck Service Simons officieel Mercedes-Benz aftersales dealer voor bestelwagens

 


Echt, 16 juli 2020. Truck Service Simons is, na een succesvolle afronding van de Mercedes-Benz audit, per 1 juli 2020 officieel Mercedes-Benz aftersales dealer voor bestelwagens. Met deze nieuwe erkenning zal Truck Service Simons, TSS, zich gaan toeleggen op onderhoud en reparatie van Mercedes-Benz bestelwagens. Dit naast onderhoud en reparatie van Mercedes-Benz Trucks, Universele trucks en opleggers.

Investeren in de toekomst
De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de officiële erkenning te verkrijgen. Het personeel van TSS is intensief getraind, de werkplaats is voorbereid en er is speciaal gereedschap aangeschaft. Met als resultaat een succesvolle afronding van de audit. Als officieel Mercedes-Benz aftersales dealer voor trucks en bestelwagens investeert TSS wederom in haar toekomst en faciliteert haar klanten in de behoefte om hun gehele wagenpark onder één dak onder te brengen. Maar ook de andere merken zijn en blijven van harte welkom voor reparatie en onderhoud.

Denny Simons, Directeur Truck Service Simons: “Onze klant staat altijd voorop, we hebben gemerkt dat er behoorlijk meer vraag is naar het servicen van Mercedes-Benz bestelwagens. Met deze stap vertrouwen we er op onze klanten van dienst te zijn, maar ook nieuwe klanten naar ons toe te trekken. Met onze universele achtergrond en onze specialisatie in Mercedes-Benz ontvangen we graag elke truck en bestelwagen in onze werkplaats.”

Truck Service Simons
Het in 2018 nieuw opgeleverde pand van TSS is gunstig gelegen aan het knooppunt A2 en A73, is 3000m2 groot en heeft maar liefst 8 straten, waarvan één APK en één bedrijfswagen wasstraat. Met een dedicated werkplaats voor bedrijfswagens en de nieuwste apparatuur is TSS één van de meest moderne werkplaatsen van Nederland. Het jonge en ervaren team heeft service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, één van de belangrijkste pijlers van het bedrijf.

Samenwerking Gomes en Truck Service Simons
Door de partnership met officieel Mercedes-Benz dealer Gomes Noord-Holland B.V. kunnen de gezamenlijke klanten van de bedrijven in zowel in Noord-Holland als in Limburg optimaal worden bediend.

Peter Gomes, Directeur Gomes Noord-Holland B.V.: “Deze officiële erkenning is een logische stap naar de toekomst voor beide bedrijven. Wij moeten en willen mee met de tijd en de vraag naar volledige ondersteuning wordt steeds groter. Met de toevoeging van service voor bestelwagens bieden wij de klant een totaaloplossing in mobiliteit, iets waar wij trots op zijn!”.

Foto: Denny Simons (Directeur Truck Service Simons)


Voor extra informatie kunt u contact opnemen met:
Denny Simons – Directeur Truck Service Simons info@truckservicesimons.nl  

 

Waar bent u naar op zoek?