• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Mercedes-Benz

De A-Klasse Limousine

Gomes Noord-Holland

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 Schrijf u in voor de nieuwsbrief Schrijf u in voor de nieuwsbrief
  •  
  •  

De A-Klasse Limousine

 

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 

A-Klasse Limousine van Mercedes-Benz

De reeks compacte modellen van Mercedes-Benz blijft maar groeien. De nieuwste uitbreiding is de volledig nieuwe A-Klasse Limousine. Het vierdeurs model heeft een wielbasis van 2.729 millimeter en de proporties van een dynamische en tegelijkertijd compacte Limousine met een korte overhang voor en achter. Qua hoofdruimte achterin gaat dit model aan kop in zijn segment.


Plan een proefrit in

Direct een afspraak in de showroom maken

Bekijk onze voorraad


De nieuwe A-Klasse Limousine kan u waarschuwen voor dreigend botsingsgevaar, assisteren bij het remmen en uitwijken, en zelfs autonoom een noodstop uitvoeren. Daarnaast biedt de A-Klasse meer ruimtegevoel aan de voorzijde en biedt deze nieuwe limousine vooral meer van alles. Meer ruimte, meer comfort, gewoon meer A-Klasse.


De nieuwe A-Klasse - Facelift 2022

Het vooraanzicht van de nieuwe A-Klasse wordt gedomineerd door de naar voren aflopende motorkap met zijn twee krachtige uitstulpingen en steile 'haaienneus' en het opnieuw ontworpen radiatorrooster met sterpatroon.

Het vernieuwde stuur van de huidige stuurgeneratie, standaard uitgevoerd in nappaleder, is compact en past bij het hightech karakter van de opnieuw ontworpen middenconsole.

Straks als eerste op de hoogte zijn over de prijzen? Mis niets en meld u aan voor onze nieuwsbrief. 

 Jong

 Dynamisch

 MBUX

Welkom! Hier draait alles om u.

In het interieur van de A-Klasse worden de inzittenden volledig omarmd. Het dashboard, de middenconsole en de portierbekleding lopen vloeiend in elkaar over, waardoor voor het aangename 'wraparound'-effect wordt gezorgd. Deze feature is bij de A-Klasse net zo uniek als de ruime keuze aan sierdelen voor het interieur en de indirecte verlichting die voor een vriendelijke ambiance zorgt.

Bent u klaar voor de A-Klasse?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.

  • Wat is de prijs van de A-Klasse Limousine

    Ga voor een actueel overzicht van de prijzen naar de website van Mercedes-Benz . >>prijslijst

  • Wat is de prijs van de A-Klasse Limousine

    Ga voor een actueel overzicht van de prijzen naar de website van Mercedes-Benz . >>prijslijst

 

Waar bent u naar op zoek?