• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz

De A-Klasse Limousine

U rijdt de A-Klasse Limousine vanaf € 34.046,- inclusief rijklaarmaakkosten.

De reeks compacte modellen van Mercedes-Benz blijft maar groeien. De nieuwste uitbreiding is de volledig nieuwe A-Klasse Limousine. Het vierdeurs model heeft een wielbasis van 2.729 millimeter en de proporties van een dynamische en tegelijkertijd compacte Limousine met een korte overhang voor en achter. Qua hoofdruimte achterin gaat dit model aan kop in zijn segment.


Plan een proefrit inVraag informatie aanBekijk onze voorraad


De nieuwe A-Klasse Limousine kan u waarschuwen voor dreigend botsingsgevaar, assisteren bij het remmen en uitwijken, en zelfs autonoom een noodstop uitvoeren. Daarnaast biedt de A-Klasse meer ruimtegevoel aan de voorzijde en biedt deze nieuwe limousine vooral meer van alles. Meer ruimte, meer comfort, gewoon meer A-Klasse.Kies

Veel mogelijkheden

De A-Klasse Limousine is beschikbaar in de volgende motorvarianten: A 180, A 200, A 220, A 250, A 250 e en A 35 AMG.

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren, handgeschakeld of automaat. Tevens is hij leverbaar als Plug-in-Hybride met een zeer lage uitstoot.

 Jong

 Dynamisch

 MBUX

Welkom! Hier draait alles om u.

In het interieur van de A-Klasse worden de inzittenden volledig omarmd. Het dashboard, de middenconsole en de portierbekleding lopen vloeiend in elkaar over, waardoor voor het aangename 'wraparound'-effect wordt gezorgd. Deze feature is bij de A-Klasse net zo uniek als de ruime keuze aan sierdelen voor het interieur en de indirecte verlichting die voor een vriendelijke ambiance zorgt.

Bent u klaar voor de A-Klasse?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.

Zoek in onze voorraad

 
 

Waar bent u naar op zoek?