• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Mercedes-Benz

De A-Klasse Limousine

  •  

De A-Klasse Limousine

 

Mercedes-Benz A-Klasse Limousine

Ultiem comfort en een intelligent interieur met MBUX-multimediasysteem. Ervaar het luxueuze en elegante karakter van de A-Klasse Limousine. Kies elke dag opnieuw voor klassieke schoonheid..

Plan een proefrit in

Maak een showroomafspraak 


Klasse in elk detail met de Mercedes-Benz A-Klasse

Het exterieurdesign van de A-Klasse trekt overal de aandacht. Van de krachtig vormgegeven voorkant met karakteristieke Mercedes-Benz grille, gewelfde motorkap en full led-koplampen tot de subtiel geïntegreerde led-achterlichten: hij is direct herkenbaar en onderscheidt zich overal.

Luxe voor elke dag

In het interieur van de nieuwe A-Klasse komt u volledig tot rust. De stoelen bieden luxueus comfort en het stuurwiel ligt uitstekend in de hand. Daarnaast creëerden de ontwerpers extra binnenruimte. Het nieuwe MBUX-multimediasysteem is geavanceerder, met onder meer een vingerafdruksensor. Ook aan de beleving is gedacht, met een extra subwoofer van 60 W die uw favoriete muziek een extra dimensie geeft.

Slimme technologie voor u.

De nieuwe A-Klasse waakt altijd over u, waar u ook naartoe rijdt. De rijhulpsystemen kregen een update, net als de camera's en sensoren. Zo houdt u steeds perfect overzicht op wat er rond u gebeurt. Bovendien kan de auto u waarschuwen en zelf ingrijpen in noodsituaties. Ook parkeren gaat gemakkelijk met het intelligentere parkeerhulpsysteem. In de Mercedes-Benz A-Klasse geniet u altijd van nog meer gemoedsrust.

Ontdek ook de A-Klasse Plug-in Hybrid

Zowel de A-Klasse Hatchback als de A-Klasse Limousine zijn verkrijgbaar als efficiënte Plug-in Hybrid. Ze bieden u alle luxe en rijkwaliteiten van de A-Klasse met daarnaast een comfortabel volledig elektrisch rijbereik tot 80 km en een aangenaam laag gemiddeld verbruik. Ideaal voor woon-werkverkeer, boodschappen of uitstapjes. Kom gerust langs in de showroom voor een kennismaking met de A-Klasse Plug-in Hybrid.

  • Wat is de prijs van de A-Klasse Limousine

    Ga voor een actueel overzicht van de prijzen naar de website van Mercedes-Benz . >>prijslijst

  • Wat is de prijs van de A-Klasse Limousine

    Ga voor een actueel overzicht van de prijzen naar de website van Mercedes-Benz . >>prijslijst

 

Waar bent u naar op zoek?