• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Eenvoudig. Intelligent. En voor u gemaakt.

Mercedes me

  •  

Mercedes me

 

Maak gebruik van de digitale mogelijkheden van Mercedes-Benz.

Mercedes me verbindt uw Mercedes-Benz met uw smartphone - voor bediening vanuit huis - en praktische digitale functies en services die de alledaagse dag vergemakkelijken. Zo houdt u uw Mercedes-Benz ook in het oog, ook als u niet in de buurt bent. Ook kunt voertuigfuncties bedienen, de huidige status controleren en up-to-date blijven. Met de nieuwe generatie Mercedes me-apps op uw smartphone hoeft u zich alleen maar met uw Mercedes me ID aan te melden. Na aanmelding kunt u uw voertuig aan uw Mercedes me-account koppelen en uw services instellen. 

Ontdek meer over Mercedes me  


Ondersteuning als het erop aan komt.

Flexibel, betrouwbaar en individueel.

Met Mercedes me ziet u alle servicegegevens in één oogopslag, zodat u met een gerust hart onderweg bent. Ruim op tijd voor de volgende servicebeurt krijgt u van uw Mercedes-Benz dealer een persoonlijke offerte voor het uit te voeren onderhoud. U kunt dan vervolgens direct online een afspraak maken. Gewoon met uw smartphone.

Download nu de Mercedes me Service-app en maak ook mobiel gebruik van alle voordelen:

Downloaden vanuit Google Play Store
Downloaden vanuit App Store

Wanneer er onderweg onverwacht toch iets mocht gebeuren, zorgt Mercedes me snel voor hulp. Uw Mercedes-Benz draagt automatisch de betreffende gegevens over uw locatie en informatie over de toestand van uw auto over aan de noodoproepcentrale, zodat er snel maatregelen kunnen worden genomen.

'Snel, flexibel en betrouwbaar'

Met ondersteuning als het er op aan komt.

Om ervoor te zorgen dat u rustig op weg kunt, geeft uw Mercedes-Benz vroegtijdig informatie over uit te voeren onderhoudswerkzaamheden door aan uw Mercedes-Benz dealer. Zodat u zich kunt blijven concentreren op de zaken die werkelijk van belang zijn.

Mocht er onderweg toch iets gebeuren, dan neemt uw auto direct contact op met onze noodoproepcentrale. Daarbij wordt de positie van uw auto doorgegeven, het aantal inzittenden en verdere informatie over de toestand van uw auto. Indien nodig worden de betreffende gegevens doorgegeven aan een openbare Europese noodoproepcentrale, zodat er snel maatregelen kunnen worden genomen. Een uitgebreide beschrijving van de services kunt u vinden in het login-gedeelte van Mercedes me. 

 

Waar bent u naar op zoek?