• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Bij Gomes!

Originele onderdelen

  •  

Originele onderdelen

 

Gemaakt voor uw auto; originele onderdelen met bewezen kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Een lange levensduur van de originele onderdelen betekent een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Dat geldt in alle opzichten voor een Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz originele onderdelen zijn dankzij precies gedefinieerde specificaties en uitgebreide controleprocedures technisch altijd helemaal up-to-date. Als u dat wenst, zorgen we ook meteen voor de professionele montage van de onderdelen.

 Zodat uw Mercedes-Benz een Mercedes-Benz blijft.

  • Uitmuntende kwaliteit, bewezen veiligheid en betrouwbaarheid
  • Speciaal ontwikkeld voor uw model
  • Perfecte keuze met betrekking tot rijeigenschappen en comfort
  • Een lange levensduur en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Plan een werkplaatsafspraak inOriginele accessoires.

Uw Mercedes-Benz is meer dan gewoon een auto. Het is uw visitekaartje, uw..

Originele ruilonderdelen

Originele Mercedes-Benz ruilonderdelen zijn een voordelig en milieuvriend..

Mercedes-Benz collection.

Hoogwaardig. In stijl. Fascinerend.

Originele olie

 Wie weet het best welke olie perfect is voor onze auto's? Onze wetenschappers en ingenieurs, die met hun vernieuwingskracht, knowhow en jarenlange ervaring ook onze motoren hebben gebouwd. Zij hebben het speciale smeermiddel voor uw voertuig ontwikkeld: de Mercedes-Benz originele motorolie.

Minder verbruik. Minder emissies. Meer vermogen.

Door de bijzondere kwaliteit van originele motorolie van Mercedes-Benz bent u duidelijk in het voordeel als het om zuinig rijden gaat. Ze vermindert de wrijving, bevat uiterst efficiënte additieven die haar goede werking verlengen, en laat uw motor op continu hoog niveau presteren. In diverse rijomstandigheden kunt u de mogelijkheden van uw motor ten volle benutten en verbruikt u tegelijkertijd minder brandstof. Daarom is ze ook voordelig voor het milieu: in combinatie met onze moderne systemen voor nabehandeling van de uitlaatgassen wordt de uitstoot van milieugifstoffen verminderd.

Mercedes-Benz Originele Onderhoudsproducten.

Het leven zit vol verrassingen. Een paaltje, steenslag, grote stukken bagage, guur weer of een ander voertuig kunnen vervelende sporen op uw Mercedes-Benz achterlaten: van een klein schrammetje tot grote schade bij een ongeval. Daarom is er een uitgebreid concept voor het verwijderen van de meest uiteenlopende materiaalschade - Mercedes-Benz RepairTM.

 

Waar bent u naar op zoek?