• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Gomes verlengt contract als sponsor jeugdvervoer FC Volendam

  •  

Gomes verlengt contract als sponsor jeugdvervoer FC Volendam

 


Gomes verlengt contract als sponsor jeugdvervoer FC Volendam


Gomes heeft het sponsorcontract verlengd. Het dealerbedrijf is sponsor van het eerste elftal en de jeugd. Voor het jeugdvervoer van FC Volendam stelt Gomes vier bedrijfswagens Mercedes-Benz Vito beschikbaar. Mede dankzij deze premium partner kan de club de jeugdspelers ophalen en thuisbrengen.


Gomes is sinds 2016 sponsor van FC Volendam en zet het contract voor het achtste aaneengesloten jaar voort. Marco Reijnders (directeur Gomes personen- en bedrijfswagens): ‘Wij verzorgen het jeugdvervoer voor FC Volendam met veel plezier. Zoals Gomes met passie voor mobiliteit totaaloplossingen biedt aan particuliere en zakelijke klanten, kan FC Volendam zo met passie de volle focus op de ontwikkeling van de jeugd op het voetbalveld leggen. Over het vervoer hoeven zij zich geen moment zorgen te maken.”

 
“Vanuit Gomes Purmerend is de betrokkenheid bij FC Volendam hoog. Maarten den Hartog en Rob Evenboer zijn trouwe fans en wonen iedere thuiswedstrijd bij. Voor de FC Volendam supporters zetten wij graag nog een stap extra. Onlangs openden wij in Het Havenhof een pop-up store waar wij de nieuwste Mercedes-Benz modellen tentoonstellen. Voor informatie over alle modellen kunnen geïnteresseerden in de showroom van Purmerend terecht. Hier vindt u de nieuwste Mercedes-Benz modellen op één locatie. Aan de Voltastraat in Purmerend (bedrijventerrein Baanstee West) vindt ook het service en onderhoud voor alle Mercedes-Benz voertuigen plaats. In Hoorn vindt u de service drive-in van Gomes aan de Protonweg (bedrijventerrein HN80). Hier rijdt u letterlijk naar binnen voor service en onderhoud. Met vestigingen in Aalsmeer, Alkmaar, Haarlem, Hoorn, Purmerend, Schiphol en Zaandam is er altijd een Gomes vestiging bij u in de buurt.” aldus Marco Reijnders.


Commercieel directeur Jan-Bas Veltman is eveneens blij met deze nieuwe deal. "We zijn blij om Gomes aan ons te binden. Samen zorgen we voor goed vervoer voor onze jeugdspelers, zodat zij daarin volledig ontzorgd worden en zich in alle rust kunnen focussen op hun ontwikkeling op het voetbalveld."


 

Waar bent u naar op zoek?