• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  •  

Gomes opent nieuwe vestiging volledig gericht op Mercedes-Benz occasions

Alkmaar – Mercedes-Benz dealer Gomes Noord-Holland opent 9 maart 2024 een tweede vestiging in Alkmaar aan de Koraalstraat. Op bedrijventerrein Boekelermeer biedt Gomes vanaf dat moment een groot deel van het occasionaanbod aan onder het kwaliteitslabel Mercedes-Benz Certified. 

Mercedes-Benz Certified
Gomes richt deze locatie op bedrijventerrein Boekelermeer volledig in voor de verkoop van premium occasions. Mercedes-Benz Certified is het erkende label voor gebruikte personen- en bedrijfswagens. Deze voertuigen zijn uitvoerig door Gomes gecontroleerd, zijn maximaal zes jaar oud en hebben een kilometerstand tot 150.000. De komende jaren verbreedt Gomes het aanbod verder. Directeur Personen- en Bedrijfswagens Marco Reijnders is verheugd met de komst van een extra vestiging: “De vraag naar kwalitatief goede occasions is en blijft groot. Aan de Koraalstraat centraliseren we de kennis en aandacht voor het Certified aanbod. Het grote aantal personen- en bedrijfswagens (minimaal 120!) centraal op één locatie is uniek in Nederland. Ook uniek is het jaar extra garantie dat Gomes toevoegt aan de voordelen van een Mercedes-Benz Certified occasions. Bij Gomes ontvangt de klant niet 2 maar 3 jaar garantie op een Mercedes-Benz Certified personen- of bedrijfswagen.” Gomes opent deze vestiging op 9 maart, net op tijd voor de jaarlijkse paasshow waarbij Gomes meer dan 350 topoccasions aanbiedt.

Jubileumjaar
Het pand aan de Koraalstraat 4 is voor Gomes Noord-Holland de tweede vestiging in Alkmaar en brengt het totaal aantal vestigingen in Noord-Holland en Utrecht op twaalf. Gomes viert dit jaar het 90-jarig bestaan en is onverminderd actief in de regio. Algemeen Directeur Peter Gomes: “Ons familiebedrijf is in 1934 opgericht door Arie Gomes. Sindsdien is inspelen op veranderingen in de markt de rode draad in ons bestaan geweest. We ontwikkelden ons met die instelling van een lokaal transportbedrijf naar een toonaangevende Mercedes-Benz dealer. Het openen van deze occasionvestiging bewijst dat wij altijd kritisch kijken hoe we de klant nog beter kunnen bedienen. We zijn er trots op dat we in dit jubileumjaar weer een mooie, nieuwe mijlpaal in onze geschiedenis bijschrijven. Het wordt een prachtig occasioncentrum voor Alkmaar en omstreken.”

Vernieuwingen aan de Robbenkoog
Inspelen op veranderingen in de markt doet Gomes ook aan de bestaande vestiging aan de Robbenkoog in Alkmaar. Aan het modellengamma van Mercedes-Benz en smart voegt Gomes hier een nieuw gezicht toe: VOYAH. Afgelopen jaar introduceerde het merk de luxe SUV VOYAH Free en de 7-persoons MPV VOYAH Dream en later volgen ook een luxe sedan en een cross-over. Aan de Robbenkoog krijgt dit 100% elektrische premium merk een eigen showroom. Peter Gomes: “We zijn in september de reis met VOYAH gestart. Het is een weloverwogen besluit geweest om een nieuw merk toe te voegen. VOYAH is nieuw op de markt maar met de positionering in het luxe, premium segment voor elektrische voertuigen, is het een absolute aanwinst in onze showroom. Uiteraard zijn wij ook helemaal ingericht voor de service en het onderhoud van deze nieuwe modellen.”

Naast de vernieuwing met het merk VOYAH krijgen ook de Mercedes-Benz en smart showrooms een complete metamorfose. Na de heropening waant de bezoeker zich in de nieuwste concepten van Mercedes-Benz en smart. Ook de werkplaats maakt Gomes klaar voor de toekomst met extra EV-plaatsen die volledig ingericht zijn op service en onderhoud voor elektrische voertuigen. 

Gomes Noord-Holland B.V.
Het familiebedrijf Gomes Noord-Holland B.V. is opgericht in 1934. Gomes Noord-Holland is officieel Mercedes-Benz dealer voor personen-, bedrijfswagens en trucks en biedt totaaloplossingen voor alle mobiliteitsvragen. Gomes Noord-Holland heeft 12 vestigingen in de regio Noord-Holland en Utrecht.

 

Waar bent u naar op zoek?