• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Bij Gomes!

Originele ruilonderdelen

  •  

Originele ruilonderdelen

 

Originele Mercedes-Benz ruilonderdelen zijn een voordelig en milieuvriendelijk alternatief. Hoge kwaliteit en gecontroleerde veiligheid voor een eerlijke prijs – tot 50% goedkoper. Met dezelfde fabrieksgarantie als een nieuw onderdeel.

Streng gecontroleerde kwaliteit volgens de nieuwste stand der techniek
Mercedes-Benz originele ruilonderdelen zijn onderworpen aan dezelfde kwaliteitseisen als onze nieuwe onderdelen. Ze worden door specialisten hersteld en aan de nieuwste stand der techniek aangepast. Daardoor beantwoorden ze in betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid aan de hoge eisen van Mercedes-Benz.

Stel een vraag

Het spaarzame alternatief.

Mercedes-Benz fabrieksgarantie.
Bij een reparatie met originele Mercedes-Benz ruilonderdelen vertrouwt u op de gebruikelijke kwaliteit. Met onderdelen die door onze specialisten worden gerecycleerd, garanderen wij u kwaliteit en veiligheid - met dezelfde fabrieksgarantie van Mercedes-Benz, die we ook voor onze nieuwe onderdelen bieden.

Controle in meerdere stappen.
De recycling van originele ruilonderdelen van Mercedes-Benz wordt streng gecontroleerd en verloopt in verschillende stappen: van het volledig demonteren in afzonderlijke componenten over het schoonmaken tot het controleren van uitzicht, afmetingen en elektrische werking wordt alles nauwgezet onderzocht. Als een onderdeel niet aan de vereisten voldoet, wordt het hersteld en weer bruikbaar gemaakt. Alle slijtende onderdelen worden door nieuwe onderdelen vervangen.

Oud wordt nieuw

Milieu
De balans van Mercedes-Benz originele ruilonderdelen mag gezien worden - omdat de onderdelen niet volledig nieuw moeten worden geproduceerd, worden met elke vervanging energie en waardevolle grondstoffen uitgespaard en wordt de CO2-emissie teruggedrongen. Elk jaar kunnen zo duizenden tonnen grondstoffen en vele duizenden megawatturen stroom worden bespaard. Alleen al de uitgespaarde hoeveelheid van de CO2-uitstoot voor een Mercedes-Benz originele ruilmotor komt overeen met de hoeveelheid CO2 die 6 bomen in tien jaar kunnen omzetten of een laptop 190 dagen lang aan laten staan.

Dat allemaal zonder aan de beproefde kwaliteit van Mercedes-Benz in te boeten. De gebruikte onderdelen worden door specialisten professioneel hersteld en weer als nieuw gemaakt. Het resultaat: 100 procent kwaliteit bij een kostenbesparing tot 50 procent. Als een van de eerste autoconstructeurs kan Mercedes-Benz met een gecertificeerde ecobalans zelfs de duurzaamheid van originele ruilonderdelen aantonen.

Prijsvoordeel en behoud van de bronnen

Spaarzaam omspringen met natuurlijke hulpbronnen
Dit ligt ons bijzonder na aan het hart: spaarzaam omspringen met beperkte natuurlijke hulpbronnen is vandaag belangrijker dan ooit. Mercedes-Benz neemt deze verantwoordelijkheid al vele jaren op zich.

Met het gebruik van de originele ruilonderdelen van Mercedes-Benz beschermen wij onze planeet heel actief en duurzaam door minder energie te verbruiken, minder waardevolle grondstoffen te gebruiken en minder schadelijke stoffen uit te stoten.

Elk gebruikt onderdeel dat door ons kan worden gerecycleerd, spaart de productie van een nieuw onderdeel uit - en daardoor ook energie, arbeid, materiaal en de kosten die daardoor ontstaan. Een voordeel dat zo groot is dat we bijna alle gebruikte onderdelen bij de aankoop of inbouw van een origineel ruilonderdeel als betaling kunnen aanvaarden. Het principe is even eenvoudig als geniaal en u trekt duidelijk de groene kaart.

Kosten besparen
Ruilonderdelen sparen kosten uit: daarom zijn onze Mercedes-Benz ruilonderdelen tot 50% goedkoper dan een vergelijkbaar nieuw onderdeel.

 

Waar bent u naar op zoek?