Mercedes-AMG GT

U rijdt de Mercedes-AMG GT vanaf € 190.867,- incl afleverkosten

Zonder twijfel de meest in het oog springende model van Mercedes-Benz. De gehele AMG V8 biturbomotor wordt per model gebouwd door één AMG-technicus en levert 340 kW/462 pk. U kunt van 0 tot 100 km p/u in 4 seconden met de zeventraps automatische sporttransmissie. De cockpit is adembenemend en verregaand te individualiseren. Komt u de autosporttechnologie ervaren nog voordat de Mercedes-AMG GT een klassieker is geworden? Leverbaar in de uitvoeringen: Mercedes-AMG GT, Mercedes-AMG GT C Roadster en Mercedes-AMG GT R


Interesse?

U bent van harte welkom in één van onze showrooms voor een proefrit in de Mercedes-AMG GT. Daarnaast kunt u ook direct online een brochure/ offerte aanvragen of een proefrit inplannen.

Vraag meer informatie aan

Optimale gewichtsverdeling.

Vanwege de frontmiddenmotor en de transaxle-constructie van de AMG SPEEDSHIFT DCT zeventraps automatisch transmissie beschikt de Mercedes-AMG GT over een ideale gewichtsverdeling van 47 en 53 % over de voor- en achteras. Samen met een laag zwaartepunt zorgen deze eigenschappen voor hoge wendbaarheid en de mogelijkheid om met hoge snelheid door bochten te rijden. Races worden immers uiteindelijk gewonnen door de prestaties die in bochten worden geleverd.

Plan een proefrit in

Waarom Gomes?

  • Officieel Mercedes-Benz dealer voor heel Noord-Holland
  • Al ruim 85 jaar ervaring
  • One-Stop-Shopping
  • Betrouwbare partner voor sales en after sales
  • Vakkundig en gediplomeerd personeel
  • Hoge klantentevredenheid
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart