• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Gomes Noord-Holland

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 Schrijf u in voor de nieuwsbrief Schrijf u in voor de nieuwsbrief
  •  
  •  

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 

De nieuwe CLE Cabriolet 

De nieuwe CLE Cabriolet staat voor een nieuwe vorm van krachtige dynamiek. De nieuwe CLE Cabriolet combineert de sportieve designelementen van de CLE Coupé. Ook het interieur imponeert met topcomfort, moderne digitale technologie en pure innovatiekracht. We verwachten de CLE Cabriolet medio 2024 in de showroom.

Houd mij op de hoogte

Het exterieur van de nieuwe CLE Cabriolet

De nieuwe CLE Cabriolet combineert de sportieve designelementen van de CLE Coupé zoals de aansprekende powerdomes op de motorkap en krachtig ogende voorzijde met diep naar beneden doorgetrokken motorkap met de stijlvolle, geluidsisolerende stoffen kap. De CLE is een cabriolet voor iedereen die verlangt naar uitstekend design, dynamisch rijplezier en binnen een paar seconden van vrijheid wil genieten.45,7 cm (18 inch) velgen standaard, als optie leverbaar tot 50,8 cm (20 inch)

Passend bij het karakter van de CLE Cabriolet kan uit aerodynamisch geoptimaliseerde 45,7 cm (18 inch) tot 50,8 cm (20 inch) lichtmetalen velgen worden gekozen.


Progressief design van de voorzijde

Een indrukwekkende voorzijde met diep naar beneden doorgetrokken motorkap, bekroond met een grille in A-vorm met Mercedes-Benz pattern.


De in tweeën gedeelde achterlichten met verbindend designelement. Een lichtpunt.

Het naadloos vloeiende design van de achterzijde met in tweeën gedeelde achterlichten en een verbindend designelement benadrukken de CLE Cabriolet op markante wijze en zorgen voor een sublieme, sportieve look

Het interieur van de nieuwe CLE Cabriolet

Ook het interieur maakt indruk met luxueuze highlights. Hoogwaardige details zoals het nieuw vormgegeven en met leder beklede dashboard en de sfeerverlichting[1]met lichtlijnen die zich over het gehele interieur strekken en voor een exclusief rijgevoel zorgen. Geniet bovendien van de massagefunctie met zeven zones in de stijlvolle multicontourstoelen en ervaar eersteklas geluidswerelden van het Burmester® 3D-surround sound system inclusief geïntegreerde luidsprekers in de stoel.

 MBUX

 KEYLESS-GO

 GUARD 360-graden

 Head-up display

 

Waar bent u naar op zoek?