• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  •  

Gomes Lease pioniert met E-Flex Lease Vans: een naadloze overgang naar elektrische bedrijfswagens

Gomes Lease kondigt de lancering aan van E-Flex Lease Vans. E-Flex Lease Vans is een optie die ondernemers de mogelijkheid biedt om moeiteloos over te stappen naar elektrische bedrijfswagens, terwijl ze tegelijkertijd kunnen profiteren van aanzienlijke fiscale voordelen. E-Flex Lease Vans geeft bedrijven de vrijheid om hun leasecontract te starten met een brandstof aangedreven bedrijfswagen en zonder extra kosten over te schakelen naar een elektrisch model naar keuze, al na slechts 12 maanden.

Waarom E-Flex Lease Vans?
“Ondernemers kunnen met E-Flex Lease Vans de aankomende verhogingen in de Belasting van Personenauto's en Motorrijwielen (BPM) vermijden en behouden toegang tot zero emission zones tot 1 januari 2028. Deze unieke aanpak geeft bedrijven de vrijheid om zelf het moment te kiezen waarop ze overstappen naar elektrische voertuigen, terwijl het omzetten van het leasecontract kosteloos wordt geregeld.” Aldus Gideon van Gend, Manager Gomes Lease. De aanstaande zero emission zones die van kracht worden op 1 januari 2025 in verschillende grote steden in Nederland zullen effect hebben op diesel bedrijfswagens (emissieklasse 6) die vóór 1 januari 2025 zijn aangeschaft. Zij behouden toegang tot deze zones tot ten minste 1 januari 2028.* Tot 1 januari 2025 geldt er een BPM-vrijstelling voor op brandstof aangedreven bedrijfswagens, wat resulteert in aanzienlijke besparingen, met een verschil van tot wel € 15.000,- op de aanschafwaarde. Elektrische bedrijfswagens blijven voorlopig vrijgesteld van BPM.

Flexibiliteit en duurzaamheid
Gomes Lease staat klaar om ondernemers te ondersteunen in hun overgang naar duurzamere en kostenefficiënte bedrijfswagens met E-Flex Lease Vans. De flexibiliteit en voordelen die deze innovatieve benadering biedt, markeren een nieuw tijdperk in de evolutie van bedrijfsmobiliteit.

Over Gomes Lease
Gomes Lease is een vooraanstaand leasebedrijf dat zich inzet voor innovatieve en duurzame mobiliteitsoplossingen. Met een toewijding aan excellentie en klantgerichtheid biedt Gomes Lease een breed scala aan leaseopties om aan de behoeften van diverse bedrijven te voldoen. E-Flex Lease Vans van Gomes Lease vormt een vooruitstrevende benadering om de overgang naar elektrische bedrijfswagens soepel en voordelig te maken voor ondernemers.

Voor meer informatie neemt u contact op met Gomes Lease.

Meer informatie

 

Waar bent u naar op zoek?