• Personenwagens
 • Bedrijfswagens
 • Trucks

Tot 731 km puur elektrisch rijden (WLTP)

De EQS van Mercedes-EQ

 Maak een proefrit Maak een proefrit

Gomes Noord-Holland

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 Schrijf u in voor de nieuwsbrief Schrijf u in voor de nieuwsbrief
 •  
 •  

De EQS van Mercedes-EQ

 

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 

Ontdek de EQS van Mercedes-EQ 

Pionier van een nieuw tijdperk

Als eerste elektrisch aangedreven luxe limousine van Mercedes-Benz is de EQS een pionier van een nieuw tijdperk. Het model staat symbool voor een nieuwe, progressieve mobiliteitsgeneratie: dankzij de elektrische aandrijving rijdt de EQS duurzaam, terwijl intelligente technologie hem in staat stelt om de wensen van de inzittenden te herkennen, erop in te spelen en er rekening mee te houden. Bij de ontwikkeling van de EQS werd alles in het werk gesteld om de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende Mercedes-Benz klanten te overtreffen. En dat is precies wat een Mercedes-Benz met de letter S (van S-Klasse) in zijn naam moet doen.

Direct een afspraak in de showroom makenTot 731 km

Puur elektrisch rijden (WLTP)* 


15 min

Om 300 km actieradius bij te laden* 


0 gram

CO2-emmissie (gecombineerd)


Gegarandeerd 200.000 km groen laden

Met Green Charging garandeert Mercedes-Benz dat uw auto gedurende 200.000 km uitsluitend gevoed wordt met échte groene stroom, ongeacht hoe en waar u laadt.  

Lees meer informatie

Een paar lijnen en randen met een grote impact

Meest aerodynamische productieauto ooit

De sensuele puurheid van de EQS

De EQS draagt de nieuwe waarden ook uit door middel van zijn iconische design. De sensuele puurheid van het silhouet onthult niet alleen uiterst efficiënte technologie, maar levert ook een optimale aerodynamica op. Dat maakt de EQS momenteel de meest aerodynamische productieauto ooit. Om dit te bereiken hebben de design- en aerodynamica-experts van Mercedes-Benz nauw samengewerkt. Samen creëerden ze het unieke purpose-design: met zijn innovatieve proporties en one-bow-belijning springt de EQS onmiddellijk in het oog. Het exterieurdesign straalt vooruitgang uit.

De achterzitplaats in de EQS: een plek om je goed te voelen

Technologie die nog veel verder gaat dan elektrisch rijden

De EQS herkent de behoeften van de bestuurder en inzittenden

De auto is uitgerust met de modernste sensortechnologie. Met behulp van meer dan 300 sensoren op en in de auto kan de EQS zijn omgeving registreren en tegelijkertijd de behoeften van de bestuurder en overige inzittenden herkennen. Sterker nog: intelligente assistentiesystemen reageren op spraak of gebaren en passen een groot aantal voertuig-, multimedia- en comfortfuncties aan de individuele behoeften aan. 

Het indrukwekkende MBUX Hyperscreen als brein en centraal zenuwstelsel van de EQS

Leren door kunstmatige intelligentie

De EQS is allesbehalve sciencefiction

Op basis van nieuwe ervaringen kan de EQS zijn capaciteit  uitbreiden omdat hij dankzij kunstmatige intelligentie in staat is te leren. Het ruime interieur en de royale oppervlakken van het indrukwekkende MBUX Hyperscreen* in de cockpit wekken bijna de indruk dat u zich in een futoristisch ruimteschip bevindt. De EQS is echter allesbehalve sciencefiction. De auto is voor u gemaakt zodat u de toekomst vandaag al kunt beleven.

Laden was nog nooit zo gemakkelijk

Een perfecte balans tussen prestaties, efficiëntie, actieradius en comfortabel laden

In slechts 15 minuten een actieradius van 300 kilometer

De innovatieve vormgeving met een minimale luchtweerstand komt vooral de elektrische actieradius ten goede: de EQS 450+ AMG Line kan tot 731 kilometer rijden (volgens WLTP) op één lading. En met een snellaadvermogen tot 200 kW bereikt hij in slechts 15 minuten een actieradius van 300 kilometer. Dit alles resulteert, samen met de nieuwste accutechnologie, in een perfecte balans tussen prestaties, efficiëntie, actieradius en comfortabel laden.

This is for you world

Wereldpremière van de EQS

Op 15 april 2021 werd de EQS van Mercedes-EQ tijdens de wereldpremiere voor het eerst getoond. Bekijk de video met toelichting over de noviteiten op het gebied van design, tech en interieur hier terug.

 • Wat kost de EQS van Mercedes-EQ?

  Bekijk de actuele prijslijst op de website van Mercedes-Benz >>Prijslijst

 • Wat is de actieradius van de EQS van Mercedes-EQ?

  Met de EQS rijd je eenvoudig zonder tussenstop van Amsterdam naar Parijs. De EQS heeft een range tot 731 km puur elektrisch rijden (WLTP).

 • Wat kost de EQS van Mercedes-EQ?

  Bekijk de actuele prijslijst op de website van Mercedes-Benz >>Prijslijst

 • Wat is de actieradius van de EQS van Mercedes-EQ?

  Met de EQS rijd je eenvoudig zonder tussenstop van Amsterdam naar Parijs. De EQS heeft een range tot 731 km puur elektrisch rijden (WLTP).

 

Waar bent u naar op zoek?

 
 
Plan een proefrit Direct naar de voorraad