De GLC 


Leverbaar vanaf € 60.582,-

Vrijheid in zijn mooiste vorm, dat is waar de GLC voor staat. Net als zijn voorganger combineert de nieuwe GLC voortreffelijke on- en off-road rijeigenschappen met ruimtelijkheid, gebruiksgemak en comfort. Bovendien voegt de nieuwste generatie verder geavanceerde technologieën, het onderscheidende ontwerp, connectiviteit en state-of-the-art infotainment toe. Met zijn onderscheidende uiterlijk, het nieuwe bedieningsconcept, innovatieve rijassistentiesystemen en een nieuw gamma motoren biedt de GLC het beste uit de wereld van Mercedes-Benz.


Vraag meer informatie aan


Interieur & Exterieur

Verfijnde materialen, nauwkeurig vakmanschap en vloeiende vormen, dat is wat het interieur van de GLC kenmerkt. Het wordt gekenmerkt door vloeiende oppervlakken in combinatie met heldere lijnen en onweerstaanbare proporties. Het interieur van de Base Line is zwart afgewerkt. De middenconsole is voorzien van een elegant sierdeel, dat verkrijgbaar is in pianolakafwerking of de twee nieuwe houtoppervlakken: essenhout met open poriën en walnoot. Moderniteit, kracht en veelzijdigheid: dat is wat het ontwerp van de GLC belichaamt. De beschikbare lakkleuren zijn nu voorzien van grafietgrijs - met vier vlakke aërodynamische wielen met diameters van 17 tot 19 inch en banden met geoptimaliseerde rolweerstand is een nieuwe toevoeging.
Neem de controle met MBUX

De nieuwe GLC wordt geleverd met de volledig intuïtieve Mercedes-Benz gebruikerservaring (MBUX) waarmee u met de auto kunt communiceren via aanraking, stem en zelfs door eenvoudige hand- en armbewegingen (MBUX Interior Assistant). Dit systeem zorgt er voor dat de bestuurder minder snel is afgeleid tijdens het autorijden. Tegelijkertijd zijn ook draadloze updates mogelijk.

Tot de verdere voordelen behoren de breedbeeld-cockpit met hoge resolutie met touchscreen-bediening, een navigatiedisplay met augmented reality-technologie en intelligente stembediening met natuurlijke spraakherkenning, die wordt geactiveerd met het trefwoord "Hey Mercedes". Hierna kunt u op talloze manieren een vraag stellen. Zo begrijpt het systeem de vraag "Wordt het morgen mooi weer?" maar ook "Welke temperatuur wordt het morgen?". Het systeem zal in beide gevallen meer informatie over het weer geven. MBUX wordt gebruikt in de gehele nieuwe generatie compacte auto's van Mercedes-Benz. Het hoogtepunt is het uitgebreide touch-bedieningsconcept - de combinatie van een touchscreen, touchpad op de middenconsole en Touch-Control-knoppen in het stuurwiel. 


Motervarianten


Benzine:

 • GLC 200 4MATIC
 • GLC 300 4MATIC 

Diesel:

 • GLC 200 d 4MATIC
 • GLC 220 d 4MATIC
 • GLC 300 d 4MATIC 


De GLC zal worden uitgerust met de nieuwste generatie viercilinderbenzine- en dieselmotoren. Het cruciale kenmerk van de M 264 twee-liter viercilindermotor van Mercedes-Benz is de verhoogde output bij een aanzienlijk lager brandstofverbruik. In de GLC 200 en de GLC 300 vervangt de viercilinder M 264-motor de voormotor van de M 274, de OM 654 viercilinder dieselmotor vervangt de OM 651-voorganger. 
 Waarom Gomes?

 • Officieel Mercedes-Benz dealer voor heel Noord-Holland
 • Al ruim 85 jaar ervaring
 • One-Stop-Shopping
 • Betrouwbare partner voor sales en after sales
 • Vakkundig en gediplomeerd personeel
 • Hoge klantentevredenheid
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart