De C-Klasse Cabriolet


U rijdt de C-Klasse Cabriolet vanaf € 59.030,- incl. afleverkosten.

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, wordt ontlast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.


Vraag meer informatie aan


Wilt u de andere C-Klasse modellen bekijken? Klik dan hieronder op het gewenste model.


> Limousine > Estate > Coupé 
Een nieuwe vorm van sportiviteit.
De aansprekende styling van bijvoorbeeld de AMG Line zorgt ervoor dat het exterieur van de C-Klasse Cabriolet sportiviteit en exclusiviteit uitstraalt. Daarmee wordt een duidelijk statement voor krachtig ogend design gemaakt.


Exemplarisch comfort en modern luxury ten voeten uit.
Het nieuwe stuurwiel met touch control buttons, de volledig digitale instrumenten en displays, alsmede een nieuwe infotainmentgeneratie en spraakgestuurde opdrachten zorgen voor ultramoderne bediening.


Stimulerend comfort en exemplarische veiligheid.
In de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, minder wordt belast. Met Mercedes-Benz Intelligent Drive is elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig, maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.


Plan een proefrit in


 
Waarom Gomes?

  • Officieel Mercedes-Benz dealer voor heel Noord-Holland
  • Al ruim 85 jaar ervaring
  • One-Stop-Shopping
  • Betrouwbare partner voor sales en after sales
  • Vakkundig en gediplomeerd personeel
  • Hoge klantentevredenheid
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart