• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz

De CLA Coupé

  •  

De CLA Coupé

 

De CLA van Mercedes-Benz

De CLA is een auto als geen ander. Het volgt geen trends en het is zeker niet voor iedereen. Maar als u op zoek bent naar een dynamisch ontwerp en geavanceerde technologie, is de CLA misschien iets voor u. Het uitwendige ontwerp heeft alle elementen die een auto opmerkelijk maken - op zijn zachtst gezegd.

Een geheel nieuw ontwerp van de haaienneus, een diamantgrille en nieuw gedefinieerde lijnen maken het bijna onmogelijk om het niet op te merken. Het interieur van de CLA is een plek waar je achterover kunt leunen, ontspannen en gewoon jezelf kunt zijn. Het heeft verschillende functies om het u extra comfortabel te maken, plus alle aandacht voor detail die u van een Mercedes-Benz mag verwachten.

Plan een proefrit in

Direct een afspraak in de showroom maken

Bekijk onze voorraadKies

Veel mogelijkheden

Kies uit verschillende motorvarianten: CLA 180, CLA 200, CLA 220, CLA 250, CLA 35 AMG en 45 AMG.

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren, handgeschakeld of automaat. Maar ook als 4MATIC uitvoering.

 Unieke uitstraling

 Individueel

  MBUX

Onderstel: uitzonderlijk wendbaar en toch comfortabel

Het onderstel van de CLA maakt de sportiviteit die zijn uiterlijk belooft waar. Heel belangrijk daarin zijn de grotere spoorbreedte (plus 63 mm voor en plus 55 mm achter in vergelijking met zijn voorganger) en het lage zwaartepunt van de auto. De CLA is voorzien van een stille en trillingvrije multilink achteras, standaard DIRECT STEERING en hydraulische motorsteunen. 

Een stabilisatiestang met een grotere diameter vermindert het rollen van de carrosserie. Optioneel is de actieve, verstelbare demping leverbaar, waarmee de bestuurder kan kiezen tussen comfort of een meer sportieve instelling.

Bent u klaar voor de CLA Coupé?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.


  • Wat kost de CLA Coupé van Mercedes-Benz?

    Bekijk de actuele prijslijst op de website van Mercedes-Benz >>prijslijst 

  • Wat kost de CLA Coupé van Mercedes-Benz?

    Bekijk de actuele prijslijst op de website van Mercedes-Benz >>prijslijst 

 

Waar bent u naar op zoek?