• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz

De GLC

U rijdt de GLC vanaf € 63.565,- inclusief rijklaarmaakkosten.

Vanwege zijn allround capaciteiten is de GLC voor veel mensen een aantrekkelijk model: voor singles en gezinnen, voor zakelijk en privégebruik, voor sportieve en comfortgerichte bestuurders die zich graag laten ondersteunen door assistentiesystemen. Alles waarin de GLC uitblinkt, is met de facelift verder verbeterd: het nóg markantere design, de nieuwe telematicageneratie met MBUX multimediasysteem en het compleet nieuwe motorenaanbod zijn de belangrijkste maatregelen. Het gefacelifte design van de GLC krijgt met zijn krachtige lijnen en vlakken meer offroad-karakter dan ooit. 

De nieuwe elementen van het frontdesign geven de GLC nog meer SUV-typische expressiviteit. De markante lijnen en duidelijke vlakken geven de achterzijde een atletische SUV-look.

Plan een proefrit inVraag informatie aanBekijk onze voorraad
 

Kies

Veel mogelijkheden

Kies uit verschillende motorvarianten: GLC 200, GLC 220, GLC 300, GLC 300 e, GLC 400, GLC 35 AMG en GLC 63 AMG.

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren, handgeschakeld of automaat. Maar ook als 4MATIC uitvoering. Tevens is hij leverbaar als Plug-in-Hybride met een zeer lage uitstoot.

 SUV

 Adaptief onderstel

  MBUX

  Comfort

Interieur

Het interieur is een nieuwe interpretatie van moderne luxe en vormt daarmee de benchmark in het segment in termen van hoogwaardige uitstraling. Met de facelift verfijnen nieuwe lakken, materialen en sierdelen de sportieve en stijlvolle sfeer. Toekomstgerichte aandrijfconcepten, uitgebreide aerodynamica en een lichtgewicht constructie zijn maatregelen die ertoe bijdragen het brandstofverbruik en de emissie te verminderen. 

U raadt het al: er zijn veel mogelijkheden om de GLC naar uw persoonlijke wensen uit te rusten. Neem de tijd, bekijk deze prijslijst, configureer uw droomauto online en kom kijken bij uw Mercedes-Benz dealer. U bent ook van harte welkom om een proefrit af te spreken en uzelf te overtuigen van onze belofte: The best or nothing.

Bent u klaar voor de GLC?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.


Zoek in onze voorraad

 
 

Waar bent u naar op zoek?