Mercedes-Benz S-Klasse Limousine

U rijdt de S-Klasse Limousine vanaf € 118.504,- incl. afleverkosten.

Er is geen andere luxe limousine die zo superieur de gulden middenweg weet te treffen tussen stijl en status. De verfijnde belijning en markante details zorgen ervoor dat de nieuwe S-Klasse Limousine nóg duidelijker aanwezig is, zonder enige zweem van opdringerigheid.


De nieuwe grille is standaard voorzien van drie dubbele lamellen en verticale spijlen in hoogglanzend zwart. De MULTIBEAM LED-koplampen (optie) met drie markante, exclusieve 'lichtfakkels' geven de voorzijde nóg meer karakter. Laat uw verrassen door de ongekende mogelijkheden van de S-Klasse. Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek.


Interesse?
U bent van harte welkom in één van onze showrooms voor een proefrit in de Mercedes-Benz S-Klasse Limousine. Daarnaast kunt u ook direct online een brochure/ offerte aanvragen of een proefrit inplannen.

Vraag meer informatie 

Eersteklas comfort voor uiterste concentratie.
Net zoals een hardloper die elke verandering van beweging op natuurlijke wijze met zijn lichaam compenseert, reageert ook MAGIC BODY CONTROL met curve-tilt function automatisch op acceleratiekrachten in bochten. Deze en nog veel meer innovaties zorgen ervoor dat uw passagiers in de nieuwe S-Klasse Limousine duidelijk comfortabeler en veiliger onderweg zijn..


Veiligheid - Ontspannen topcomfort.
De S-Klasse Limousine neemt zijn omgeving nu nog nauwkeuriger en anticiperender op, zodat er nóg sneller kan worden gereageerd en allerlei mogelijke gevaren van tevoren kunnen worden voorzien. Maar vooral worden de bestuurder en inzittenden effectiever ontlast dan ooit tevoren.


Onderstel – de rust zelve.
Net zoals een hardloper die elke verandering van beweging op natuurlijke wijze met zijn lichaam compenseert, reageert ook MAGIC BODY CONTROL met curve-tilting function automatisch op acceleratiekrachten in bochten. Passagiers reizen in de S-Klasse Limousine duidelijk comfortabeler en veiliger.


Plan een proefrit in


De limousine waarin u in alle luxe onthaast.
Dankzij de zorgvuldig afgewerkte oppervlakken en het gebruik van gedegen materialen in het interieur, vergeet u de buitenwereld zodra u in het interieur van de S-Klasse Limousine hebt plaatsgenomen.Waarom Gomes?

  • Officieel Mercedes-Benz dealer voor heel Noord-Holland
  • Al ruim 85 jaar ervaring
  • One-Stop-Shopping
  • Betrouwbare partner voor sales en after sales
  • Vakkundig en gediplomeerd personeel
  • Hoge klantentevredenheid
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart