• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz

De E-Klasse Cabriolet

  •  

De E-Klasse Cabriolet

 

De E-Klasse Cabriolet is leverbar vanaf € 73.298,- incl. btw en afleverkosten.

De nieuwe E-Klasse Cabriolet staat klaar om samen met u de dag te beginnen en elke uitdaging, hoe groot die ook moge zijn, gewoon de baas te blijven. Met in alle opzichten dynamischer design, een modernere en intuïtievere cockpit, en nóg meer open air-comfort. Ontdek de highlights van de nieuwe E-Klasse Cabriolet.

Het gereduceerde en dynamische design van de nieuwe E-Klasse Cabriolet wordt consequent doorgevoerd tot in het kleinste detail.

Work-drive balance.
Dankzij de vele comforthighlights en individualiseringsmogelijkheden kan de nieuwe E-Klasse Cabriolet volledig aan uw behoeften worden aangepast.

Plan een proefrit inDirect een afspraak in de showroom makenBekijk onze voorraad


Kies

Veel mogelijkheden

Kies uit verschillende motorvarianten: E 200, E 220, E 300, E 400, E 450, E 53 AMG

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren, handgeschakeld of automaat. Ook zijn de bekende 4MATIC varianten beschikbaar en kunt u kiezen voor de zeer sportieve AMG motor.

 MBUX

 Actieve DISTRONIC

  Onbeperkt rijplezier

  Veel luxe en zitcomfort

Een goed begin van een nieuwe dag.

De vele highlights voor het comfort van de nieuwe E-Klasse Cabriolet geven u de rust die u nodig hebt om de volgende dag weer vol energie te beginnen.

Digitalisering verandert alles. Ook uw Mercedes-Benz.
In de digitale cockpit van uw nieuwe E-Klasse Cabriolet zijn alle voertuigfuncties aan elkaar gekoppeld. Het sierlijke, moderne design zorgt ervoor dat u een uniek overzicht hebt van uw rit en van nog heel veel meer informatie.

Wie zich wil tegenwoordig wil bewijzen, moet snel kunnen schakelen. De nieuwe E-Klasse Cabriolet doet dat ook. Niet alleen de transmissie, maar ook het onderstel en de vering passen zich volledig aan uw rijstijl aan en zorgen voor rijcomfort dat perfect op uw behoeften is afgesteld.

Bent u klaar voor de E-Klasse Cabriolet?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.


 

Waar bent u naar op zoek?